Barış Falay'dan yıllar sonra gelen Ezel itirafı! O gerçek ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu Barış Falay, son dönemin popüler programı Uğur Aslan’ın sunduğu 'Afara' programına konuk oldu. Falay, yıllar önce rol aldığı Ezel dizisiyle alakalı şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Yargı dizisinde ‘Eren’ karakterine hayat veren Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği Kanal D programı 'Afara', her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

İlk bölümüyle izleyiciden büyük beğeni toplayan Afara'nın ikinci bölüm konukları; Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı oldu. Başarılı oyuncu Barış Falay, bir dönemin ilgiyle izlenen Ezel dizisiyle alakalı şaşırtan bir itirafta bulundu. Falay Ezel dizisinde Kerpeten Ali karakterini oynamış ve bu dizideki rolü ile şöhreti elde etmişti.

barış falay

barış falay

"EZEL TEKLİF EDİLDİĞİNDE SENARYOYU OKUMADIM BİLE"

Barış Falay, 'Ezel' dizisine dahil olma sürecini şu sözlerle dile getirdi:
"Ezel teklif edildiğinde ben senaryoyu okumadım bile. 'Teşekkür ederim kalsın, ben almayacağım' dedim."

İrem Helvacıoğlu resmen ölümden döndü! Damardan çay verdiler

İLİŞKİLİ HABER

İrem Helvacıoğlu resmen ölümden döndü! Damardan çay verdiler
Doğum yapan şarkıcı Bengü'nün son hali şaşırttı! İğne ipliğe döndü

İLİŞKİLİ HABER

Doğum yapan şarkıcı Bengü'nün son hali şaşırttı! İğne ipliğe döndü

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0