Doğum yapan şarkıcı Bengü'nün son hali şaşırttı! İğne ipliğe döndü

Geçtiğimiz aylarda doğum yapan şarkıcı Bengü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı Bengü'nün verdiği doğum kiloları dikkatlerden kaçmadı. İşte Bengü'nün son hali...

2018 yılında iş insanı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Bengü, ilk çocuğunu 2019'da kucağına aldı. 2021'in kasım ayında ikinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Bengü, mutlu evliliğiyle son zamanlarda örnek gösterilen çiftler arasında yer alıyor.

bengü

bengü

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Bengü, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü çift, çocuklarını parka götürdü. Verdiği doğum kilolarıyla gündeme gelen Bengü'nün bu değişim herkesi şaşırttı. 

"MEKANDAYIZ"

Eşi Selim Selimoğlu ile parkta çekildiği kareyi sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşan ünlü popçu Bengü, "Mekandayız" notunu yazdı.

bengü son hali

bengü son hali

İki çocuk annesi olan şarkıcı kısa sürede fit görünümüne kavuştu. 

Barış Falay'dan yıllar sonra gelen Ezel itirafı! O gerçek ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Barış Falay'dan yıllar sonra gelen Ezel itirafı! O gerçek ortaya çıktı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0