Merakla beklenen dizi "Balkan Ninnisi"nin yayın tarihi belli oldu!

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, çok tutulan "Elveda Rumeli" den sonra yeni bir Makedonya dizisi Balkan Ninnisi ile televizyon ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başrollerde genç oyunculardan Emre Bey ile Merih Öztürk’ü buluşturacak dizinin ilk fragman yayınlanmıştı. Merakla beklenen dizisinin yayın tarihi de açıklandı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar'ın başrolünü aldığı Balkan Ninnisi TRT1 ekranlarında yer alacak. Her girdiği projede parlamayı başaran isimler arasındaki yerini alan Özyağcılar, bu sezona Balkan Ninnisi ile bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. İnternette merak konusu haline gelen "Balkan Ninnisi" dizisinin yaz sezonunda aşk temasıyla iddialı diziler arasında. Başrollerde genç oyunculardan Emre Bey ile Merih Öztürk’ü buluşturacak diziyle ilgili geçtiğimiz haftalarda ilk fragmanı yayınlanırken, ekranlara geleceği tarihi de açıklandı.

BALKAN NİNNİSİ YAYIN TARİHİ AÇIKLANDI

Balkan Ninnisi 21 Haziran Salı 20:00'da TRT1 ekranlarında sevenleriyle kavuşacak. Dizinin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz akıllara "Yabancı Damat" konsepti gelmiş olsa da "Elveda Rumeli" nin esintilerini barındıracağına benziyor. İşte merak edilen "Balkan Ninnisi"'nin ilk fragmanı...

BALKAN NİNNİSİ İLK BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

balkan ninnisi oyuncuları

balkan ninnisi oyuncuları

BALKAN NİNNİSİ KONUSU?

Balkan Ninnisi'nin konusu ise akıllarda merak edilen konu olarak kaldı. Özyağcılar'ın başrolünde olduğu projede Vardar Nehri'nin ikiye bölündüğü ve Taş Köprü'nün birleştiği Üsküp'te geçen biri Türk, diğeri Makedonyalı iki gencin yüreklere dokunan aşk hikayesi yer alacak. Yayınlanan ilk fragmanda birbirine sevgi ile bakan çiftimiz, sonrasında arkalarından gelen ailelerle karışan ortamdan anlıyoruz ki aile rızası için cebelleşen ve evlilik hayalleri kuran çiftimiz Leyla ile Mecnun tadında olaylara karışacak. 

balkan ninnisi oyuncuları

balkan ninnisi oyuncuları

BALKAN NİNNİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Balkan Ninnisi yapımcılığını Yalçın Arı ve Uğur Uzunok, yönetmenliğini ise Doğan Ümit Karaca'nın aldığı dizinin kadrosunda başrolleri Merih Öztürk ile Emre Bey'in yer aldığı projede Emre Bey'in canlandırdığı karakterin babasını Erdal Özyağcılar alırken, annesini Özlem Türkad oynayacağı öğrenildi. Türk ve Makedonyalı oyunculardan oluşan dizinin zengin kadrosunda ayrıca Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Kaan Turgut, Deniz Gürkan, Sarp Bozkurt, Süleyman Kara, Mustafa Jašar, Bedija Begovska, Elyesa Kaso gibi isimler de bulunuyor.

balkan ninnisi konusu

balkan ninnisi konusu

ÜSKÜP'TE ÇEKİMLER BAŞLADI!

TRT 1’in yaz sezonunda ekrana getireceği yapımlardan "Balkan Ninnisi" dizisinin çekimleri, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te başladı.

Dizi yapımcılarından yapılan açıklamaya göre, çekimleri 14 Mayıs'ta Üsküp’te başlayan ve Balkan insanının samimi, içten ve neşeli öykülerini anlatan dizi, oyuncu kadrosuyla dikkati çekiyor.

ÜSKÜP'TE BÜYÜK İLGİ

Çekimler için Kuzey Makedonya'ya gelen dizi ekibi, ilgi odağı oldu. Üsküp’teki Türk Çarşısı’ndaki esnaf, alışveriş yapan Üsküplüler ve turistler, dizinin başrol oyuncusu Erdal Özyağcılar ile hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya girdi. Daha önce rol aldığı 'Elveda Rumeli' dizisiyle de büyük beğeni toplayan Özyağcılar, "Balkan Ninnisi"nin hem Balkanlar’da hem de Türkiye’de büyük ilgi çekecek muhteşem bir hikaye olduğunu söyledi.

Balkanlar’da çekilen ve çok sevilen 'Elveda Rumeli' dizisinin ardından 13 yıl sonra Üsküp’e geldiğini belirten sanatçı, şunları anlattı:

“Balkan Ninnisi, çok samimi, sıcak, güzel bir hikaye. Köfteci Süleyman’ı canlandırıyorum. Süleyman’ın kız kardeşi, yeğenleri ve damadı var. Dizimiz, bir Osmanlı Konağı’nda çekiliyor. Konak muhteşem. Köfteci dükkanım da öyle. Mekanlar, Üsküp, hikaye harika. Bu dizimizin de TRT 1 ekranlarında izleyicilerin ilgi olacağını düşünüyorum.”

Diyarbakırlı gençlerden gurur tablosu! Çobanlıktan kick boksta başarı

İLİŞKİLİ HABER

Diyarbakırlı gençlerden gurur tablosu! Çobanlıktan kick boksta başarı
Çağla Şıkel oğullarıyla kamera karşısına geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel oğullarıyla kamera karşısına geçti!

BİR YORUM YAPIN 0