Diriliş Ertuğrul'un Halime Sultan'ı Esra Bilgiç paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!

Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı haline gelen oyuncu Esra Bilgiç'in Antiphellos Antik Kenti'nde verdiği pozlar sosyal medyayı salladı.

Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un Halime Sultan'ı Esra Bilgiç, başarılı oyunculuk performansıyla son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. "Ramo" ve "Kanunsuz Topraklar" gibi fenomen dizilerde de rol alan ünlü oyuncu sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Esra Bilgiç

Esra Bilgiç

Yaz sezonuna erken giriş yapan ünlü oyuncu soluğu Antalya Kaş'ta bulunan Antiphellos Antik Kentinde aldı. Doğa ve tarihin iç içe olduğu bir gezi rotası çizen Bilgiç, o anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Esra Bilgiç Antiphellos Antik Kenti

Esra Bilgiç Antiphellos Antik Kenti

Baharı yansıtan elbisesi ve keyifli halleriyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncunun paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

Esra Bilgiç sosyal medya paylaşımları

Esra Bilgiç sosyal medya paylaşımları

KUMSAL POZLARI OLAY OLMUŞTU!

Geçtiğimiz günlerde kumsalda güneş banyosu yaparken çekildiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu kısa sürede gündem oldu.

Esra Bilgiç sosyal medya paylaşımları

Esra Bilgiç sosyal medya paylaşımları

Beyaz elbisesiyle kuğuya benzetilen 29 yaşındaki güzel oyuncunun neşeli halleri hayranlarının gözünden kaçmadı. 

Esra Bilgiç sosyal medya hesabından kumsalda çekildiği pozlarını paylaştı

Esra Bilgiç sosyal medya hesabından kumsalda çekildiği pozlarını paylaştı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

DiriliŞ 1 yıl önce

Halime Sultan olmak ve öyle kalmak her kılığına girenin harcı değildir. İki seneryoyla Ne Ertuğrul olunur Ne Halime Sultan, Siz izleyenlerinde böyle büyük beklentileri olmasın.

Toplam 5 beğeni

Deli Dumrul 1 yıl önce

Ule hiç kuğu görmesek

Toplam 2 beğeni

morinyoo 1 yıl önce

Yakışıyor mu halime sultana kemikleri sızlıyordur şimdi rahmetlinin

Toplam 10 beğeni

cengiz 1 yıl önce

Halime hatunun kemikleri sızlamıştır...

Toplam 6 beğeni

şubatlı 1 yıl önce

bunlara az ilgi biraz deyer verince hemen yerlere yeksan oluyorlar azda onurunu kaliteni korusan daha iyi olmazmı seni HALİME halinle sevdi bu millet haberin olsun

Toplam 16 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun