Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul 'En Quality Erkek Oyuncu' ödülünü aldı

Bu sene 13.'sü gerçekleşen Quality Ödül Töreni'nde Teşkilat dizisinin başrolü Çağlar Ertuğrul 'En Quality Erkek Oyuncu' Çağlar Ertuğrul seçildi. Ödülünü alan Ertuğrul'un yaptığı konuşma çok beğenildi. Ertuğrul, ödülüyle çekildiği kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Aksiyon ve heyecan dolu TRT1 dizisi Teşkilat'ın sevilen başrolü Çağlar Ertuğrul, oynadığı Serdar karakteriyle aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Başarılı oyunculuğu ile adından sık sık söz ettiren Ertuğrul, aldığı ödüllerle de emeğinin karşılığını alıyor.

çağlar ertuğrul

çağlar ertuğrul

Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda bir ödül töreninde; daha öncesinde Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın'ın bir ödül töreninde arasında geçen olaya gönderme yapmasıyla gündeme gelmişti.

Çağlar ErtuğrulİLİŞKİLİ HABERÇağlar Ertuğrul'un Tamer Karadağlı göndermesi ödül gecesine damga vurdu!

Bu sene 13.'sü gerçekleşen Quality Ödül Töreni'nde ödüller sahiplerini bulurken, Çağlar Ertuğrul da bir ödüle layık görüldü. 'En Quality Erkek Ödülü'nü alan Ertuğrul sahneye çıkarken nasıl bir konuşma yapacağı büyük bir merak konusu oldu.

ÖDÜL SONRASI PAYLAŞIMI GÜLDÜRDÜ

Gayet sakin ve güzel bir ödül konuşması yapan Ertuğrul, Teşkilat ekibini ne kadar sevdiğini vurguladı. Tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden ünlü oyuncu, ödülü aldıktan sonra, Twitter hesabından güldüren bir paylaşımda bulundu.

Yine bir duruma gönderme yapıp yapmayacağı merak edilen Çağlar Ertuğrul, sakin bir şekilde konuşmasını yapıp sahneden inince herkes derin bir nefes aldı.

Mine Tugay ve Erdal Beşikçioğlu'nun eski halleri sosyal medyada gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Mine Tugay ve Erdal Beşikçioğlu'nun eski halleri sosyal medyada gündem oldu!
Marilyn Monroe portresinin geliri çocuklara gidecek!

İLİŞKİLİ HABER

Marilyn Monroe portresinin geliri çocuklara gidecek!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

erol 1 yıl önce

bu şahıs yüzünden diziyi seyretmeyi bıraktım. milliyetçi bir aktör bulunamaz mıydı

RABİA YAĞMUR 1 yıl önce

Haketti bu ödülü ÇAĞLAR ERTUĞRUL tebrik ederim daha nicelerine sen hep en iyisini hak ediyorsun muhteşemsin ÇAĞLAR ERTUĞRUL ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️