Cem Yılmaz güldürmedi! Erşan Kuneri film serisi hayal kırıklığına uğrattı

Netflix platformunda yayınlanan Erşan Kuneri film serisi beğenilmedi. Film serisi şekilde tasarlanan her bir filmde ayrı bir konu yer aldı. Ancak önceden bilgi verilmeyen film serisinde gülmek için ekran karşısına geçen hayranları hayal kırıklığına uğradı.

Grand Pera'da galasını görkemli bir şekilde yapan Cem Yılmaz, hayranlarından eksi puan aldı.

cem yılmaz

cem yılmaz

Bugüne kadar Netflix'te en çok eleştirilen yapımlara imza atan Yılmaz'a sosyal medyadan tepkiler yağdı. İzleyicilerin çoğu film serisinin konularını yapay buldu.

cem yılmaz eleştiri

cem yılmaz eleştiri

Hem anlatım hem oyunculuktaki zayıflıklar ise gözlerden kaçmadı. Bazı izleyiciler tepkilerinde Yılmaz'ın Netflix'ten kazandığı paradan dolayı sessizleştiğini vurguladı. İddialara göre Yılmaz, Netlfix'ten milyon dolarlar aldı. 

cem yılmaz

cem yılmaz

Öte yandan Yılmaz'ın film serisindeki afişlerden birinin her yere asılıp reklam yapılması da tepkilere neden oldu. Çocukların ve gençlerin ulaşabileceği noktalarda yer alan bu afişlerdeki ahlaksızlık uzun süre konuşulacağa benziyor. 

Sosyal medyada büyük kavga var! Zafer Algöz genç isim Feyyaz Yiğit'le dalga geçti

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medyada büyük kavga var! Zafer Algöz genç isim Feyyaz Yiğit'le dalga geçti

BİR YORUM YAPIN 22

Reşat 1 yıl önce

Neye göre bir kaç gündür iş yerinde hep bu konuşuldu, diziden bir kesit anlatıp gülüşülüyordu. Tam tersi ben Cem yılmaz hayranı değilim meraktan dün başladım 3 bölüm izledim ve cidden anlattıkları kadar iyi.

Toplam 3 beğeni

Fero 1 yıl önce

Herhalde milleti çok aşağı derecede görüyor ki, küfürlü komedi ile parayı vurmayı düşünüyor. Biraz da olsa espri kalitemiz var canım.

Toplam 1 beğeni

Yagmur 1 yıl önce

Bence güzel olmuş daha önce yapılmamış birşey oyüzden gayet başarılı biri yazmış ben Cem Yılmaz’ın yerinde olsam 1 rinci bölümdennsonra yayınlamazdım diye sen olsan birinci bölüm dahi izlememelisin bence

Toplam 2 beğeni

Osman 1 yıl önce

Sanki kimse beyenmemiş gibi yazmışsınız Kim hayel kırıklığına uğradı, kim bunlar mesela, ben beyendim güzel bir absürd komedi.(göndermeler ile dolu) Yok Gençliği, maf ediyormuş. Onlar televizyon izletmesinler mesela gündüz kuşaklarını, dizileri.Erşen kuneri bunların yanında melek;)

Toplam 3 beğeni

HAKAN 1 yıl önce

O kadar çok küfür var ki, her cümlenin sonuna yerleştiriyorlar. Daha mizansel olabilirdi.

Yorumların Tümünü Okuyun