Sosyal medyada büyük kavga var! Zafer Algöz genç isim Feyyaz Yiğit'le dalga geçti

Cem Yılmaz'ın Netflix'e milyon dolarlara sattığı Erşan Kuneri, sosyal medyada sert eleştiriler aldı. İzleyiciden sıfır puan alan Yılmaz ve oyuncu kadrosu farklı yollarla gündem olmaya çalıştı. Film dizi serisi olan Erşan Kuneri'de yer alan Zafer Algöz, son günlerde yıldızı parlayan genç isim Feyyaz Yiğit üzerinden prim yapmaya çalıştı. Ancak sosyal medya ikiye bölündü.

Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Exxen dijital platformda yayınlanan "Gibi" dizisinde yer alan Feyyaz Yiğit son günlerin en çok konuşulan oyuncularından biridir. Ancak yıllardır ekranlarda yer alan Zafer Algöz, son olarak yer aldığı Cem Yılmaz'ın beğenilmeyen film serisini ön plana çıkarmak için Yiğit üzerinden prim yaptı.

erşan kuneri setinden

erşan kuneri setinden

13 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri serisi sosyal medyadan sert eleştiriler aldı. Bunun üzerine ise Cem Yılmaz, seyircisini umursamaz bir tavırla 'ben paramı aldım gerisi size kalmış' tarzında yorumlar yaptı.

gibi oyuncuları

gibi oyuncuları

İŞTE O TARTIŞMA!

Seyirciyi kızdıran bu umursamaz tavrına Algöz'de, en çok izlenen Gibi'nin genç oyuncusu Feyyaz Yiğit'in üzerine giderek gündem oluşturmaya çalıştı. Yiğit'in komedi anlayışıyla dalga geçen Algöz, sosyal medyada eleştiri topuna tutuldu. 

Bir izleyicinin yaptığı yoruma karşılık yorum yapan Algöz, son yorumuyla açıkça Yiğit ve işiyle dalga geçti. 

zafer algöz yorumu

zafer algöz yorumu

Cem Yılmaz güldürmedi! Erşan Kuneri film serisi hayal kırıklığına uğrattı

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz güldürmedi! Erşan Kuneri film serisi hayal kırıklığına uğrattı
Aşiret liderinden radikal karar! Düğünler için limit koydu

İLİŞKİLİ HABER

Aşiret liderinden radikal karar! Düğünler için limit koydu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 7

Sepet 1 yıl önce

Ersen ve dadaşlar vardi çok eskiden bilboardda cemin fotosunu gorunce karakteri en azindan tip olarak arakladigini düşündüm Zaten cemi beğenmem içeriğini bilmiyorum.Eminim ersen değişik uç karakterdi Cem bunu inceleyip çalmistir.Ayni şahanin ingiliz Atkhinsinin bazi espirilerini filmine uyarladiği gibi

Doğru Adam 1 yıl önce

Cem Yılmaz ın hiç Bir filmi güzel değil ki zaten. Yıllarca milleti kazıkladı.

küsay 1 yıl önce

sayenizde adam amacına ulaşmış

ÇOK BİLEN ADAM.. 1 yıl önce

ZORLAMA SENARYO İLE BU KADAR ...DOĞAÇLAMA HİÇ YOK... 5 PARA ETMEZ..CEM, YAVRUCUM SEN DOĞAL HİKAYELERİNİ ANLAT ...FİLM SENİN İŞİN DEĞİL... BU KAÇINCI FİYASKO...KEMAL KILIÇDAROĞLUNA YETİŞECEKSİN NEREDEYSE ..SEN, STAND-UP'a devam et..

afacan 1 yıl önce

ne kadar ekmek yemek baska konu bu tip dizi yapmak dunyanin en kolay degil sanal da eline kamara alan benzeri dizi yapiyor bir yatak bir kac ciplak kadin demek onlar da buyuk sanatci oluyor konuya bile gerek yok soyun elle ileri geri bunu cekmek yapmak icin yarim ekmek yeren bile yaparsin biz de sanatcilarin durumu bu bunu bir sey yaptim saniyor kisaca 18 yas filmi sadece yari o tip olani bu mu sanat iki dolar versen ayni seyi yapacak ceken cok insan var o zaman herkes sanatci demek

Yorumların Tümünü Okuyun