Billur Kalkavan gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı! Ünlüler akın etti

Akciğer kanserine yakalanan ve aylardır tedavi gören oyuncu Billur Kalkavan tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdi. Enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybeden Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Billur Kalkavan'ın cenazesi Zincirlikuyu Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı. Kalkavan, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Oyuncunun kardeşi Rıza Kalkavan ve Billur Kalkavan'ın 13 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine İlber Ortaylı, Hamdi Alkan, Halil Sezai, birçok ünlü isim ve sevenleri katıldı.

Hamdi Alkan, cenaze törenine katılan Hamdi Alkan, "30 yıllık dostumdu. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Billur Kalkavan kimdir? Billur Kalkavan kaç yaşında?İLİŞKİLİ HABERBillur Kalkavan kimdir? Billur Kalkavan kaç yaşında?

"ÇOK ÜZGÜNÜM" DİYEREK DUYURDU

59 yaşındaki Billur Kalkavan'ın vefat ettiği haberini Hamdi Alkan duyurmuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hamdi Alkan, "Billur Kalkavan aramızdan ayrıldı. Işıklar içinde huzurla uyu Billurum" ifadelerini kullandı.

billur kalkavan öldü

billur kalkavan öldü

NE OLMUŞTU?

Son durumuyla ilgili sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin bir video paylaşmıştı. İyileşme sürecinde olduğunu söyleyen Kalkavan, kendisine destek olanlara da teşekkür ederek, "Yolladığınız her güzel enerji, hücrelerimi iyileşiyor" dedi

billur kalkavan taburcu oldu

billur kalkavan taburcu oldu

"Epeydir paylaşım yapmadım. Herkes merak ediyor. Ama cevap verecek halim olmadı. Zatürre oldum, hastanede tatsız anlar yaşadım. Paylaşım yapmaya hiç enerjim olmadı. Ama tedavim güzel gidiyor. Çekim yaptık, çok yoruluyorum. Çok özür diliyorum beni merak edenlerden. Sizleri çok seviyorum her şey çok güzel gidiyor."

KİLOM 47'YE DÜŞTÜ

Kalkavan sosyal medyadan yaptığı paylaşıma "Herkes soruyor en iyisi buradan anlatmak. Tetkikler yapıldı sonuçlar mükemmel (maşallah). Beynim tertemiz, lezyonlar çürüyor ve yok oluyorlar. Ufak tefek bir şeyler kaldığından doktorum ilaçlarımı hafifletti. Yarın eve dönüyorum, artık hastanede çok kalmama gerek yok enerjim iyi. Ağrım sızım yok.
Hala tek sıkıntım iştah onu da halledicem yavaş yavaş. Kilom 47 boyum 1.64 evli ve 6 çocukluyum. Soran, ilgilenen, dua eden, iyi niyetlerini dileklerini gönderen herkese sonsuz teşekkürler. Sayenizde bu hastalığı en hızlı yenen insan olma yolunda ilerliyorum. Benden de herkese sevgiler, saygılar." ifadelerini kullandı. 

Kalkavan, 3'ncü kemoterapi tedavisi için hastaneye yatmıştı. Tedavisini tamamlayan Billur Kalkavan, taburcu edildi. Kendisine bir ünite kan verilen ve 4 kilo alan Kalkavan'ın beyin tomografisi çekileceği ortaya çıktı.

billur kalkavan

billur kalkavan

Taburcu olduktan sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kalkavan, sağlık durumuyla ilgili "İnşallah en yakın zamanda atlatacağım." açıklamasında bulundu.

billur kalkavan kanser tedavisi

billur kalkavan kanser tedavisi

44 KİLOYA DÜŞTÜ!

44 kiloya düştüğü için salı gününden bu yana hastanede gözetim altında tutulan Kalkavan, Instagram sayfasında sağlığıyla ilgili son durumu şu sözlerle anlattı.

"Hastaneyim salıdan beri. Kalmamın sebebi burada iyi bakılıyor olmam. Evde zorlanıyoruz haliyle. Kilo aldım az da olsa. 3. kemodan sonra hiç sıkıntı çekmedim, bulantı falan yok, hafif halsizlik o kadar. Hayatımda hiç bu kadar tembellik yapmamıştım iyi geldi valla. Her gün daha iyiye gidiyorum, keyfim yerinde, ilginize alakanıza tekrar teşekkürler iyileşmemdeki en büyük etken çünkü. Herkesi seviyorum, hiçbir şeye kızmıyorum, kabulde ve akıştayım. Böylesi daha kolaymış." 

billur kalkavan son hali

billur kalkavan son hali

BİLLUR KALKAVAN TEDAVİ SÜRECİNİ ANLATTI

Kalkavan, "3. kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalacağım çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hala 44.7kg ki bana çok az. Doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor, Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başaracağım bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemoterapi var, arada da tetkikler. Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım sizlerin güzel dilekleriyle her gün milyarlarca hücrem iyileşiyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kalkavan takipçilerine teşekkür ederken gelen ilaç ve doktor tavsiyelerini geri çevireceğini söyledi.

DOKTORUYLA PAYLAŞIM!

Hastalığının ortaya çıkmasıyla büyük bir ilgi gören Billur Kalkavan, Instagram hesabından doktoruyla fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı: "Hastanenin tüm çalışanları, şahane hemşireleri, müthiş servisi ve bakımında çok rahat ettiğimden dolayı kemoterapilerden sonra birkaç gün kalıp öyle dönüyorum evime.

Neticede kediler olmadan, uykum bölünmeden çok rahat ediyorum. "Hamdi Alkan'ımın ve Enver Aysever'imin paylaşımlarından sonra gördüğüm ilgi, sevgi, alaka beni çok motive etti herkesten Allah razı olsun. Sadece bir ricam var. Bana lütfen doktor, ilaç, bitki, vs. tavsiyeleri göndermeyin.

Burada aldığım en ileri teknoloji tedavi yöntemleriyle devam edeceğim. Yolladığınız hiç bir şeye de itibar etmem hele ki doktoruma danışmadan asla.

Çalışması yapılmamış ilaçlar, bitkiler, vb. şeyler çok ters tepebilir. Herkese sonsuz teşekkürler."

billur kalkavan ve doktoru

billur kalkavan ve doktoru

Billur Kalkavan'da sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım ile hastalığı hakkında bilgi paylaştı.

billur kalkavan kanser açıklama

billur kalkavan kanser açıklama

Kalkavan "Bugün Hamdi Alkan'ım ziyaretime geldi ve izin istedi paylaşabilir miyim diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum. Valla çok mutlu oldum. Allah razı olsun. Ben fotoyu biraz düzelttim ama kusura bakmayın. Bir ricam var, lütfen aramayın, mesaj atın çok yoruluyorum." dedi.

HAMDİ ALKAN PAYLAŞTI!

Usta oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, arkadaşını yalnız bırakmadı.

Kalkavan'ı ziyaret ederek son halini paylaşan Alkan, "Billur Kalkavan'a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur'cuğum. Daima yanındayım." ifadelerini kullandı. Billur Kalkavan ise hastalığıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

billur kalkavan kansere yakalandı

billur kalkavan kansere yakalandı

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 20

veli özcelik 1 yıl önce

Son anına kadar Allah cc demesını bekledik...

murat 1 yıl önce

ye iç eğlen vur patlasın çal oynasın milletin evlatlarına kötü örnek ol sonrada dua bekle çok beklersin

Toplam 2 beğeni

Orhan BABA 1 yıl önce

büy<ük gecmis olsun ..Allah acil sifalar versin

ali 1 yıl önce

güle güle

mustafa kara 1 yıl önce

şifayı veren Allahtır,Sana da şifa nasip eylesin,abla hayat yaşandı gitti,iyisiyle kötüsüyle ama benden sana bir çağrı hatta hepimize gel hatalardan Allah'a dönelim,ömür gelip gidiyor sana bana lazım iman bırak beni sevenler filan nidalarını Allah sevsin bizi yeter.hastalık çok derde kefarettir,gel fırsata çevir..

Toplam 13 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun