WhatsApp'tan yeni özellik! WhatsApp grup kavgalarını önleyecek yeni özelliğini duyurdu

Son dönemde popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellik eklemeye devam ediyor. Bu defa gruplar için 12 seçeneğe kadar çıkacak anket özelliğini duyurdu! İşte detaylar..

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni güncellemeleriyle her geçen gün daha fazla özelliğe kavuşuyor. WABetaInfo, bugün resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda WhatsApp, gruplar için yeni bir özellik duyurdu. Anlık haberleşme uygulaması artık gruplarda anket özelliğini sunacak.

whatsapp anket özelliği

whatsapp anket özelliği

GRUPLAR İÇİN ANKET ÖZELLİĞİ 12 SEÇENEĞE KADAR ÇIKACAK

Anlık haberleşme uygulaması WhatsApp, birçok kişinin gruplar için anket özelliğini ekledi. 12 taneye kadar oluşacak anket seçenekleri, fikir ayrılığı yaşayan gruplar için oldukça kullanışlı olacak. Çünkü bazı WhatsApp grupları, kalabalık kişilerin yer aldığı ve yeni fikirlerin tartışılması için kullanılıyor. Anketler aynı zamanda Meta çatısı altındaki Instagram’da da uzun süredir yer alıyor.

whatsapp grup anket özelliği

whatsapp grup anket özelliği

Popüler uygulama, aynı zamanda geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız ve test aşamasında olan bir grup özelliğini daha açıkladı.

WhatsApp kullanıcıları, artık gruplardan sessiz sedasız bir şekilde ayrılacak. Ama diğer kullanıcılar, grubun geçmişini yer almış kişileri görecek. Bu yüzden iki özelliğin aslında birbirleriyle ters düştüğü düşünülüyor.

WABetaInfo, ek olarak bir de Android cihazlarda bulunan WhatsApp verilerinin iOS cihazlara kolay bir şekilde taşımayı sağlayan yeni özelliğin geleceğini de duyurdu. Kararlı sürüme ne zaman geleceği belli olmayan anket özelliği, şimdilik geliştirme aşamasında yer alıyor.

Masumlar Apartmanı sona erdi! Muhteşem final sahnesi...

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı sona erdi! Muhteşem final sahnesi...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0