Masumlar Apartmanı sona erdi! Muhteşem final sahnesi...

2020 yılında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan sevilen dizi Masumlar Apartmanı 71. bölümü ile ekranlara veda etti. Muhteşem bir final bölümü ile seyircisinden ayrılan Masumlar Apartmanı ekibi, mutlu sonla ekranlardan ayrıldı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunun Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun kaleminden çıkan psikoloji ve dram türündeki diziden hayranlarını üzen haber gelmişti. Başrollerini Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz gibi isimlerin paylaştığı Masumlar Apartmanı final yaptı.

Masumlar Apartmanı ne zaman final yapıyor

Masumlar Apartmanı ne zaman final yapıyor

SON FRAGMAN GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı Masumlar Apartmanı, 24 Mayıs Salı akşamı 71. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyordu.

Bir ailenin travmalarının hayatlarını nasıl etkilediğini gözler önüne seren dizinin bitmesi izleyicileri üzerken, tüm karakterlerin mutluluğa kavuşması da sevindirdi. Yayınlanan son bölüm fragmanında, takıntılarından kurtulan Safiye, Han ve Gülben'in, her şeyi geride bırakarak diziye veda edeceği görülmüştü.

MUTLU SONLA VEDA ETTİLER

Sosyal medyada, dizideki karakterlerin performanslarıyla viral olduğu Masumlar Apartmanı, final kararıyla hayranlarını üzmüştü. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı finalini 71. bölüm olarak belirlemişti.

Dizi, önceki akşam ekranlara mutlu bir son ile veda etti. Dizinin sahilde gerçekleşen mutlu sonu seyirciyi hem ağlattı hem gülümsetti.

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer mutluluğu buldu! Nişandan pozları olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer mutluluğu buldu! Nişandan pozları olay oldu
WhatsApp'tan yeni özellik! WhatsApp grup kavgalarını önleyecek yeni özelliğini duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

WhatsApp'tan yeni özellik! WhatsApp grup kavgalarını önleyecek yeni özelliğini duyurdu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 12

er han 1 yıl önce

ilk 4 aydan sonraya kalite itibarı ile inişe geçen diziler, her bölüm 3 saat, yıllara sari diziler

Konyalı 1 yıl önce

Iyiki bitiyor

Denizci 1 yıl önce

Saçmalıklarla bi dolu bir dizi...Milletin psikolojisini bozdunuz. İzlemiyorum ama. Türk toplumuna yazık oluyor.....Bitsin bir daha gelmesin..

Garip 1 yıl önce

Beyazlar içinde denize girme sahnesi "vaftiz" törenini hatırlatıyor, dizide daha önce de "çarmığa germe"yi hatırlatan bir sahne vardı, sadece "masum" gözlemler.. Hatası ile sevabıyla sıra dışı bir diziydi, emeğe saygı, ancak izleyicinin genel görüşüne de saygı duyularak bir sonraki benzer projelerin daha titiz bir şekilde değerlendirilmesinde fayda var..

medo 1 yıl önce

Masumlar apartmanı değil, manyaklar apartmanı.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun