Oyuncu Esra Ruşan: Son sınıfta öğretmenliği bıraktım!

Geçtiğimiz hafta son bölümüyle izleyici karşısına çıkan Masumlar Apartmanı'nda rol alan Esra Ruşan, hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

'Arka Sokaklar', 'Vatanım Sensin', 'Kurtlar Vadisi Pusu' gibi başarılı yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Esra Ruşan, son olarak TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz hafta final bölümüyle izleyiciye veda eden Masumlar Apartmanı dizisinde rol aldı. 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan ünlü isim, oyunculuğun serüveniyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.Masumlar Apartmanı Esra

Masumlar Apartmanı Esra

Masumlar ApartmanıİLİŞKİLİ HABERMasumlar Apartmanı'nın başarılı oyuncusu Merve Dizdar bu sefer zorlandı!

"ÖĞRETMENLİK OKUYORDUM"

Ruşan, "Öğretmenlik okuyordum. Diksiyon kursuna başladım. 'Sunucu olurum.' diye düşünüyordum. Gittiğim yerin yanında tiyatro kursu vardı. 'Konservatuvar sınavına girsene.' dediler, beni sınava hazırladılar. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde sınava girdim 'Kazanamam!' diye düşünüyordum. Birinci aşamayı geçtim. İkinci aşamayı 'Geçemem!' diye düşünüyordum onu da kazandım. Ailemin haberi yoktu tabi... Annemin biraz tiyatrodan haberi var ama sınavlardan yoktu. Söyleyince 'Hayatta olmaz!' dediler. Çünkü ben öğretmenlikte dördüncü sınıftaydım. Ailemi bir şekilde ikna ettim. Öğretmenliği bıraktım ama aftan faydalanıp, tamamlayabilirim. Ara ara düşünüyorum da..." şeklinde konuştu.

Dwayne Johnson'ın kızı Simone Johnson babasının izinden giderek profesyonel güreşçi olacak!

İLİŞKİLİ HABER

Dwayne Johnson'ın kızı Simone Johnson babasının izinden giderek profesyonel güreşçi olacak!
Gülçin Ergül'den duygulandıran paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Gülçin Ergül'den duygulandıran paylaşım!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0