Gülçin Ergül'den duygulandıran paylaşım!

Şarkıcı Gülçin Ergül geçtiğimiz aylarda beraber kaza yaptıkları arabadan sağ çıkabilmiş ama velilik arifesinde olduğu nişanlısı hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Erdal Şeyda Lafçı'nın doğum gününde paylaşım yapan Ergül, yürekleri burktu.

Hepsi grubu ile tanınan solist Gülçin Ergül, daha sonrasında gruptan ayrılma kararı alarak kendi ismiyle şarkı söylemeye devam etmişti. Geçtiğimiz aylarda kötü bir kaza geçiren Ergül, evlilik hazırlıkları içerisinde olduğu nişanlısını kaybetmenin acısını yaşıyordu.

gülçin ergül ve nişanlısı erdal lafçı

gülçin ergül ve nişanlısı erdal lafçı

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMIYOR

Olayın hala acı şokunu atlatamayan Ergül, her geçen gün daha iyiye gittiğini bildirmiş ama her nişanlısının konusu açıldığında gözyaşlarına hakim olamamakla birlikte, acısını da saklayamıyordu. Ergül, geçtiğimiz günlerde doğum günü olan merhum nişanlısı Erdal Şeyda Lafçı'nın doğum gününü kutlayan bir paylaşımda bulundu.

gülçin ergül paylaşımı

gülçin ergül paylaşımı

"ANISI OLAN DAHA ACITIYOR"

Paylaşımının altına Ergül "Bugün sevme kapasitemin son sınırlarını bana gösteren erkeğin doğum günü ve her şartta, akış nereye sürüklerse sürüklesin, hep benimle olacak. İyi ki hayatıma ve kalbime dokundu, iyi ki doğdu. Sözlerini sürdüren Ergül, "Şimdi bana kaybolan gözlüklerimi verseler, şimdi bana güneşli bir ömür vadetseler, şimdi bana yeniden ister misin deseler; valla hepsini üst üste takarım. Çok üzülüyorum ve asla geri dönmüyorlar. Anısı olanlar daha da acıtıyor" açıklamasında bulundu.

Oyuncu Esra Ruşan: Son sınıfta öğretmenliği bıraktım!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Esra Ruşan: Son sınıfta öğretmenliği bıraktım!

BİR YORUM YAPIN 0