Basından uzak mutlu Atiye'nin kızının hiperaktivite sorunu var!

Magazin gündeminden uzakta yaşamayı tercih eden Şarkıcı Atiye, ilk kez özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Başarılı şarkıcı magazinden uzak kalmak için çaba sarf etmediğini ama kaldığı yerlerin basından uzak olduğunu belirtirken, kızının hiperaktif olduğunu belirtti.

Ünlü şarkıcı Atiye, daha önce sessiz sedasız 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni olan Erol Sebebci ile Almanya'da nikah masasına oturmuştu. Yine aynı sessizlikte dünyaya getirdiği kızı Ferah Feza adındaki kızını 2019 yılında kucağına alarak annelik duygusunu tatmıştı.

atiye ve eşi erol sebebci

atiye ve eşi erol sebebci

"BASINDAN UZAKTA MUTLU"

Hem sosyal medya hesabını aktif kullanmayan, hem de magazin gündeminden uzakta kalmayı tercih eden başarılı şarkıcı Atiye, kızını gözlerden uzakta büyütmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme oturan şarkıcı, basından uzak kalmak için özellikle bir efor sarf etmediğini ama basından uzak bir yerde yaşadığını belirtti. Kalabalıklarla arası iyi olmayan Atiye, bu sessiz hayatından da memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

atiye kızı ferah feza

atiye kızı ferah feza

"YERİNDE ZOR DURUYOR"

Özel hayatına dair normalde açıklama yapmaktan kaçınan Atiye, kızı ile ilgili çok hiperaktif bir çocuk olduğunu dile getirirken "Yerinde zor duruyor, ben bile birlikte fotoğraf çekerken zorlanıyorum." açıklamasında bulundu. 

Rapçi Uzi'ye konser sırasında saldırı! Terk etti...

İLİŞKİLİ HABER

Rapçi Uzi'ye konser sırasında saldırı! Terk etti...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0