Açelya Akkoyun'dan 17 yıl paylaşımı! Ünlü oyuncu eşiyle evlilik yıl dönümünü kutladı

2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Açelya Akkoyun sosyal medya hesabından anlamında bir paylaşımda bulundu. Evliliklerinde 16 yılı deviren ünlü çift, mutluluklarıyla göz kamaştırdı.

Daha önce 'Doksanlar', 'Böyle mi Olacaktı', 'İki Arada' gibi yapımlarda rol alan 49 yaşındaki ünlü oyuncu Açelya Akkoyun, sosyal medyadaki son paylaşımıyla gündeme geldi. Enis Cergel ile 2006 yılında dünyaevine giren Akkoyun, evlilik yıl dönümlerini kutladı. Ünlü çift, mutlu evlilikleriyle imrendirdi.

"16 BİTER 17 BAŞLAR"

Evliliklerini genellikle magazin gündeminden uzak yaşayan ünlü çift evlilik yıldönümlerini kutladı. Akkoyun'un sosyal medya hesabından "16 biter 17 başlar" notuyla paylaştığı videoda eşiyle beraber denize nazır bir restoranda çekilmiş olduğu fotoğrafları en çok dikkat çeken anılarından oldu.

Oyuncu Açelya Akkoyun: İLİŞKİLİ HABEROyuncu Açelya Akkoyun: "Hülya Koçyiğit olmak isterdim"

Açelya Akkoyun

Açelya Akkoyun

Aynı zamanda Akkoyun paylaşımında, "Bugün ikinci doğum günüm 5 Temmuz... 16 yılı bitirdik evlilikte, tanışma 18 yıl... Daha nice yıllara benim güzel gönüllüm, güzel kalplim... Çevresine, kendisine daha ne katarım diye her gün kalbi çarpan sevgilim, eşim, dostum, arkadaşım... Canım kızımın canım babası, canımız... Nice yıllarımız olsun, hep beraber... 'Siz'i çok seviyorum... 'Biz'i çok seviyorum..." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seda Sayan, kayınvalidesiyle poz verdi! Sosyal medya yıkıldı

Harry Potter'ın yazarı J.K. Rowling'e LGBT'liler tarafından bombalı ölüm tehdidi!

İLİŞKİLİ HABER

Harry Potter'ın yazarı J.K. Rowling'e LGBT'liler tarafından bombalı ölüm tehdidi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0