Bradley Cooper tanınmaz hale geldi! Rol için tamamen değişti

Amerikalı bestekar Leonard Bernstein oynadığı Mastro adlı filmde hem başrol olan hem de yönetmen koltuğunda oturan Hollywood oyuncu Bradley Cooper'ı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Rol için, çok değiştiği görülen ünlü oyuncunun verdiği emek alkış topladı.

"Keskin Nişancı" , "Limit Yok" , "Düzenbaz" gibi filmlerle adını hafızalara kazırken, popülerliği asla elinden bırakmayan ünlü Hollywood oyuncusu Bradley Cooper, Maestro filmi ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.  25 yaşındayken New York Filarmoni Orkestrası'nın başına geçen ünlü besteci Leonard Bernstein‘ın hayatına odaklanıyor. Filmde, Leonard Bernstein kariyer hayatının yanı sıra, Felicia Montealegre ile 30 yıl boyunca süren inişli çıkışlı ilişkisi konu ediliyor. 

bradley cooper

bradley cooper

BAMBAŞKA BİRİ HALİNE GELDİ

Central Park'ta yapılan çekimlerde beyaz saçları ve makyajı sayesinde değişen Bradley Cooper çevredeki insanların dikkati çekerken, bir taraftan da yoğun ilgi gördü. u sefer yönetmen koltuğunda otururken bir taraftan kamera önünde koşuşturuyor. Maestro filminde Amerikalı bestekar Leonardo Bernstein'i canlandıran 47 yaşındaki oyuncu, rolü için yaşlı insan karakteri için bambaşka biri haline geldi. 

bradley cooper

bradley cooper

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

'Dünyanın En Güzel Kızı' seçilen Thylane Blondeau büyüdü!

Emine Erdoğan'a BM'den teşekkür ziyareti!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'a BM'den teşekkür ziyareti!

BİR YORUM YAPIN 0