Doğukan Manço'dan hayranlarını korkutan haber!

Geçtiğimiz günlerde yeni projesi yayınlanan DJ ve prodüktör Doğukan Manço'nun hevesi kursağında kaldı. Ateşi 38'in üzerine çıkan Manço, sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi.

"Hal Hal", "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa", "Kara Sevda" ve "Domates Biber Patlıcan" gibi unutulmaz parçalarla gönüllere taht kuran ünlü sanatçı Barış Manço'nun büyük oğlu Doğukan Manço'dan hayranlarını üzen bir haber geldi.

Doğukan Manço

Doğukan Manço

Ünlü DJ ve prodüktör, yeni projesi 'Ben Adam Olmam'ın yayınlanmasının hemen ardından hasta oldu. Ateşi 38.8'e kadar çıkan Doğukan Manço, bayramdaki sahnelerini iptal etti. Üzücü haberi sosyal medya hesabından paylaşan Manço "Bayram tüm işlerimiz iptal, üzgünüm. Yeni klibimiz çıktı ama nazar ile birlikte" ifadelerini kullandı. Şarkının hazırlık sürecinde de birçok aksaklıkla karşılaştığını ifade eden Manço, hasta olmasına hiç şaşırmadığını ve kendisine nazar değdiğini söyledi. 

Doğukan Manço sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

Doğukan Manço sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Namaz kılan babasının kucağından inmedi!

Demet Akbağ'dan yıllar sonra Sadri Alışık itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akbağ'dan yıllar sonra Sadri Alışık itirafı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Abbas kamil 1 yıl önce

Bu yaşta çocuğun camide ne işi var iyice suyunu çıkardınız ibadetin