Nisa Bölükbaşı'ndan akılalmaz kavga! En yakın arkadaşıyla...

Survivor All Star 2022'nin birinci olan Nisa Bölükbaşı'nın arkadaş çevresinde yaprak dökümü yaşanıyor. Bölükbaşı, şampiyonluk sonrası en yakın dostu olan Merve Aydın'ı tek kalemde sildi. İşte tüm detaylar...

Performansının düşük olmasına rağmen Survivor All Star'da birinci seçilen Nisa Bölükbaşı'ndan, şampiyonluk sonrası çok konuşulacak hamleler geldi. Reytinglerde her hafta zirveyi gören Survivor'da, bu sezon şampiyon seçilen isim geçtiğimiz yıllara göre ilk kez tartışmalara zemin hazırladı.

Nisa Bölükbaşı, finale kaldığı Adem Kılıçcı'nın destekçisi olan yakın arkadaşı Merve Aydın'ı hayatından çıkardı. Survivor All Star 2022 şampiyonu, Aydın'ı takipten çıktı. Fark edilen bu detay magazin gündeminde bomba etkisi oluştururken Merve Aydın tarafından karşılık gecikmedi.

Nisa Bölükbaşı

Nisa Bölükbaşı

Acun Ilıcalı tepkilere karşı kendini durduramadı: Her sene söylüyorumİLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı tepkilere karşı kendini durduramadı: Her sene söylüyorum

"EN YAKIN DOSTU DÜŞMANI OLDU"

Yarışmada finale kalan Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı'nın rekabeti izleyenleri ekranları başına kilitlemişti. Performansının düşük olmasına rağmen Bölükbaşı'nın şampiyon olması birçok kişide şaşkınlık oluşturdu. Yarışmacılar arasındaki Merve Aydın'ın finale kalan iki isimden Kılıçcı'yı desteklemesi, Bölükbaşı'nın pimi çekmesine sebep oldu.

Nisa Bölükbaşı ve Merve Aydın

Nisa Bölükbaşı ve Merve Aydın

Görenlerden, "En yakın dostu düşmanı oldu" yorumları geldi.

Yakın arkadaşı Aydın'ı silen Bölükbaşı, bu davranışından sonra eski dostundan da aynı karşılığı gördü. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mehmet Şef sonunda patladı! MasterChef'te gergin anlar...

Saadet Işıl Aksoy'dan korkutan haber! Kızı Marisa ile birlikte koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Saadet Işıl Aksoy'dan korkutan haber! Kızı Marisa ile birlikte koronavirüse yakalandı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0