Alişan'ın eşi  Buse Varol'un mezarlığa gitmediği iddia edilmişti! Fotoğrafla yanıt verdi

Ünlü şarkıcı Alişan'ın 21 Temmuz 2021 tarihinde koronavirüs nedeniyle uzun süre yoğun bakımda tedavi görüp, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş, birinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Selçuk Tektaş için yapılan törene katılmadığı iddia edilen Alişan'ın eşi Buse Varol'dan ilk açıklama geldi.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz günlerde vefatının birinci yılı sebebiyle mezarı başında anıldı. Başta Alişan olmak üzere Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş, annesi Suzan Tektaş ve babası anma töreninde gözyaşlarına boğuldu. Daha öncesinde Merve Tektaş ile kavgalı oldukları iddia edilen Buse Varol'un törende yer almadığı iddia edilmişti.

Alişanın kardeşi kardeşi Selçuk Tektaş

Alişanın kardeşi kardeşi Selçuk Tektaş

Sessizliğini bozan Buse Varol, sosyal medya hesabından bir takipçisinin "Merhum Selçuk Tektaş'ın ölüm yıl dönümünde yoktunuz" yorumuna mezarda çektiği bir fotoğrafı paylaşarak yanıt verdi. "Cevabım bu olsun" diyen Varol'un paylaşımı dikkat çekti.

Buse Varolun mezarlık paylaşımı

Buse Varolun mezarlık paylaşımı

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Ünlü türkücü Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Bir ay yoğun bakımda kalan Tektaş'ın vefatı başta Alişan olmak üzere tüm ailesini yıktı.

Kardeşinin yokluğuyla baş etmekte zorlanan Alişan, yeğenlerini ve yengesini bir an olsun yalnız bırakmadı.

Selçuk TektaşİLİŞKİLİ HABERSelçuk Tektaş'ın vefatının üzerinden 1 yıl geçti ama Alişan'ın acısı geçmedi! Son paylaşımı...

Vefatının birinci yılında mezarı başında anılan Selçuk Tektaş için düzenlenen törene Alişan, babası Mehmet, annesi Suzan, yengesi Merve Tektaş ile yakınları katıldı. Kabri başında okunan dualarla anılan Tektaş'ın mezarı başından ayrılmayan Alişan ve yengesi Merve Tektaş gözyaşlarına boğuldu. 

Alişan ve yengesi Merve Tektaş

Alişan ve yengesi Merve Tektaş

Alişan'ın ailesiyle aralarında soğuk rüzgarlar esen Buse Varol ise törene katılmadı. Daha önce Buse Varol'un eşi Alişan'a "Biraz da kendi ailenle ilgilen" dediği ve bunun üzerine Merve Tektaş ile kanlı bıçaklı olduğu iddia edilmişti.

Alişan ve ailesi

Alişan ve ailesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç'a milyonluk düğün hediyesi! Çıtayı arşa yükseltti

'Gizli Saklı' dizisi hayal kırıklığına uğrattı! Final kararı aldı

İLİŞKİLİ HABER

'Gizli Saklı' dizisi hayal kırıklığına uğrattı! Final kararı aldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0