Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı 17 yılı geride bıraktı! Çiftin evlilik yıl dönümüne yorum yağdı

2005'te nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren oyuncu çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı, tam 17 yılını geri bıraktı. Sanat dünyasının gözde çiftlerinden olan ünlü çift evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesaplarından kutlarken, bir çok takipçisinden de yorum yağdı.

2005 yılında dünyaevine giren mutlu çift, her geçen gün mutluluklarına mutluluk katmaya devam ediyor. 1997 yılında "Elite Model Look Turkey" yarışmasına güzel olarak 1. seçilen Sedef Avcı, yüzünü ve ismini zihinlere kazımayı başarmış ve "Menekşe ve Halil" dizisinde kendini Kıvanç Tatlıtuğ'un partnerliğinde kanıtlamıştı. Oyunculukta da oldukça başarılı olan Avcı, "Yaprak Dökümü" dizisinden tanıdığımız Kıvanç Kasabalı ile Can Kasabalı'yı 2013 yılında kucaklarına alarak ebeveyn olmanın tadına bakmıştı.

sedef avcı eşi kıvanç kasabalı

sedef avcı eşi kıvanç kasabalı

İLK KEZ SAÇINI KISA KESTİRDİ

Sedef Avcı, en son geçtiğimiz aylarda radikal bir karar alarak uzun saçlarını kısacık kestirmiş ve yeni imajıyla beğeni yağmuruna tutulmuştu. Yeni tarzı sosyal medyada çok tıklanırken, kariyeri boyunca ilk kez saçını bu denli kısa kestiğini açıklamıştı.

sedef avcı eşi kıvanç kasabalı

sedef avcı eşi kıvanç kasabalı

ŞEHİR HAYATINDAN SIKILDILAR

Magazin dünyasının ve sanat camiasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Avcı ve Kasabalı, şehir hayatından sıkılıp uzaklaşmak istemişti. Doğada yaşayan ünlüler kervanına katılan aile Muğla'da bir köyden ev satın alıp yerleşmişti.

sedef avcı eşi kıvanç kasabalı

sedef avcı eşi kıvanç kasabalı

"BOŞANMA YOK GİDİP GELİYORUZ"

Köyden sık sık paylaşımlar yapan çift için yalan çıkan boşanma haberlerine Avcı "Hayır, böyle bir şey yok. Kıvanç sürekli çalışıyor ve bazen yanımızda olamıyor. Can'ın eğitimi için İstanbul'a dönüş yapmak zorunda kaldık. Doğanın içinde güzel bir yaz tatili geçirdik. Muğla'da bir köyden ev aldık. Sakin bir köy hayatımız var. Bundan sonra sürekli Muğla'ya gidip geleceğim. Şu anda tavuk veya koyun gibi hayvanlarımız yok ama ileride olabilir" cevabını vermişti.

sedef avcı eşi kıvanç kasabalı

sedef avcı eşi kıvanç kasabalı

17 YIL GERİDE KALDI

İlişkilerini gözden uzakta yaşayan çift, geçtiğimiz günlerde 17 yılını geride bıraktıklarını ifade eden duygusal paylaşımlarda bulunarak kutlamalarını yaptı. Çifte Başak Dizer, Songül Öden, Perihan Savaş, İdil Fırat gibi ünlü oyunculardan, tebrik mesajları yağdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ebru Yaşar'dan alkışlanacak hareket! Hatıra ormanı kuruyor...

BİR YORUM YAPIN 1

selcuk bey 1 yıl önce

gencler cizginizi muhafaza edin.selamlar

Toplam 1 beğeni