Bollywood yıldızı Aamir Khan'ın merakla beklenen filmi Laal Singh Chadda vizyona giriyor

Çıkardığı eğitici filmlerle bütün dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aaamir Khan'ın merakla beklenen filmi Laal Singh Chadda vizyona giriyor. 1994 Oscar ödüllü film Forrest Gump filmi Hint uyarlamasıyla fragmanıyla herkesi heyecanlandırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hem yapımcılığını hem de başrolünü Aamir Khan’ın üstlendiği ‘Laal Singh Chaddha’ filminin yönetmen koltuğunda, Khan’ın 2017 yılında ülkemizde gösterime giren 'Süperstar' adlı filmiyle tanınan yönetmen Advait Chandan yer alıyor. 

VİZYONA BUGÜN GİRİYOR!

Forrest Gump uyarlaması Bollywood filmi "Laal Singh Chadda"nın vizyona girmesi bekleniyor.

Hint sinemasının dünyaca ünlü aktörü Aamir Khan, 1994 ABD yapımı Forrest Gump filminin uyarlaması olan son filmi Laal Singh Chaddha’nın, çekimlerini tamamlamak üzere Türkiye'ye gelmişti. Khan, filmin prodüksiyon notlarında, "orijinal filme saygısını göstermek ve filmi heyecan verici bir yöne götürmek" istediğini belirtti.

"EVRENSEL BİR HİKAYE"

Filmin yapımcısı Karan Johar, Hindistan’ın daha önce Hollywood, Kore ve Avrupa’dan filmler uyarladığını ancak böyle "ikonik bir Hollywood filminin henüz görülmediğini" ve filmin "Hint lezzetinin getirilebileceği evrensel bir hikaye olduğunu" söyledi.

Filmin yönetmeni Advait Chandan da bir Bollywood klasiği olan müzikalin de bu filmde kullanılacağı aktardı.

Filmin Hollywood versiyonunda, iyi kalpli ve saf "Gump"ın ABD tarihindeki önemli olaylara tanık olduğu anımsatılarak, Bollywood’a uyarlanan filmde de "Chadda" karakteri 20. yüzyıl Hindistan’ının kültürel ve politik olaylarıyla karşılaşacak.

"HAYAT ÇİKOLATA GİBİDİR YERİNE..."

Gump’ın meşhur, "Hayat bir kutu çikolata gibidir. İçinden ne çıkacağını asla bilemezsin." sözü de yeni filmde popüler Hint atıştırmalığı "golgappa" ile değiştirildi.

Film yapımcıları, ülkenin birçok farklı yerinde koşarken gösterilen Laal Singh Chadda’yı aynı zamanda "Hindistan’ın kaşifi" olarak gördüklerini ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sefo 100 bine aşkın kişiye konser verdi!

'Baba' filminin yönetmeni Francis Ford Coppola'dan etkileyici Fatiha Suresi yorumu!

İLİŞKİLİ HABER

'Baba' filminin yönetmeni Francis Ford Coppola'dan etkileyici Fatiha Suresi yorumu!
Burnundaki yarayla oynayınca olanlar oldu! 84 yaşındaki adamdan 100 gramlık kitle...

İLİŞKİLİ HABER

Burnundaki yarayla oynayınca olanlar oldu! 84 yaşındaki adamdan 100 gramlık kitle...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

basiret 1 yıl önce

amir kahanıın oyunculuğuna lafıım yok islamla ilgili çevirdiği filimlere bakarsanız nasıl biri olduğunu anlarsınız.??????