Tolgahan Sayışman kendini milyonluk araba ile kutladı!

Oyunculuktaki başarısıyla adını duyuran Tolgahan Sayışman, yapımcı kimliğini de devreye sokmuş ardından da ticarete atılmıştı. Şimdilerde kazancıyla kendine hediye olarak bir 2022 model BMW araba aldı.

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, bir dönemin dizilerinin en aranan yüzü olmuştu. Serenay Sarıkaya, Amine Gülşe gibi isimlerle ekranlara gelen Sayışman, 2017 yılında Almeda Abazi ile dünyaevine girmiş ve oyunculuğa ara vererek yapımcılığa soyunmuştu.

aşmeda abazi ve tolgahan sayışman

aşmeda abazi ve tolgahan sayışman

ARTIK İNŞAATTAN KAZANIYOR

Şimdilerde ticaretle ilgilenen Sayışman , iki çocuğuna daha iyi bir gelecek için çalıştığını belirtmişti. Fethiye'de 7 villalık bir inşaat yaparak sektörden sektöre atlayan Sayışman, bu kadar çalışmanın sonunda kendini şımartmak istedi. Gerçekleştirdiği toplantı sonrası araba bakmaya giden başarılı oyuncu, 2022'nin en son modeli bir BMW aldığı öğrenildi.

tolgahan sayışman

tolgahan sayışman

3 MİLYONLUK HEDİYE

Kendine armağan ettiği öğrenilen 2022 model BMW araba alan Sayışman'ın arabası için bir servet yatırdığı öğrenildi. Ünlü oyuncu arabası için tam olarak 3 milyonu gözden çıkarmış ve satın almış olduğu basın tarafından açıklandı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Buse Varol-Alişan çiftinden "Var ya" düeti!

Buse Varol-Alişan çiftinden "Var ya" düeti!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol-Alişan çiftinden "Var ya" düeti!

BİR YORUM YAPIN 1

CCC 1 yıl önce

Aç sanatçılar da varmış.