Aslı Samat kuymak yemeğe gitti! Tadına doymadı...

Oyuncu Aslı Samat verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu azmederek verdiği kilolarıyla gündem olmuştu. Bir anda bir deri bir kemik kalan başarılı oyuncu Samat, Karadeniz mutfağının başarılı bir temsilcisi olan Metin Kalkışım'ın kuymağına karşı koyamadı.

Bir ev parası harcayan ve kilolarından azmederek sarf ettiği çabalarla incelik olan oyuncu Aslı Samat, tövbelerini Karadeniz yemeklerine karşı bozdu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün Metin Kalkışım'ın mekanına gitti. Ortaya getirilen uzadıkça uzatılan kuymağa karşı koyamadı.

aslı samat

aslı samat

BÜTÜN KARADENİZ YEMEKLERİNİ YEDİ

103 kilodan incecik olan Samat, bol tereyağlı ve uzadıkça uzayan mıhlama ardından Akçaabat köfteyle devam ederken, turşu kavurma, karalahana sarması, kaygana gibi Karadeniz yemekleri karşısında sessizliğini bozdu. Samat "Bugün en sevdiğim lezzetleri görünce dayanamayıp biraz kaçamak yaptım. Muhlama her sabah olsa yerim. Sevdiğim lezzetlerden uzak durmaya çalışsam da şansıma bir yemek programı sunmam için teklif aldım" ifadelerini kullandı. Ardından kapanışı da baklavayla yapan Samat'ın iştahlı halleri gözlerden kaçmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yabani acı bakla tarlasının büyüleyici manzarası hayran bıraktı!

Aybüke Pusat milyonluk anlaşmaya imza attı! Ünlü markanın yüzü oldu

İLİŞKİLİ HABER

Aybüke Pusat milyonluk anlaşmaya imza attı! Ünlü markanın yüzü oldu
Anıl Altan verdiği cevapla güldürdü! "Hanımdan fırça yiyoruz"

İLİŞKİLİ HABER

Anıl Altan verdiği cevapla güldürdü! "Hanımdan fırça yiyoruz"

BİR YORUM YAPIN 0