Anıl Altan verdiği cevapla güldürdü! "Hanımdan fırça yiyoruz"

Ünlü oyuncu çift, sosyal medya üzerinden yaptığı bir çok paylaşımla da dikkatleri üzerlerine çekerken, aile ortamları ve çocuk büyütme şekilleri de oldukça beğeniliyor. Geçtiğimiz günlerde marka elçisi oldukları bir markanın etkinliğine katılan çift, çocukları hakkında ilginç açıklamalar yaparken, güldürmeyi de ihmal etmedi.

"Arka Sıradakiler" dizi setinde tanışıp aşık olan oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan 2016 yılında dünyaevine girerek mutluluklarını 2019 yılında kızları Lina ve Alin'i kucaklarına alarak katlamışlardı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen çift, çocuklarını en iyi şekilde büyütmenin derdinde. Bir çok ebeveyne de seslenirken, bildiklerini paylaşmaktan mutlu olduklarını ve anne babalığın gerçekten zor olduğunu dile getirdi. Marka elçisi seçildikleri bir markanın etkinliğine katılan çift basın mensuplarını güldüren yanıtlar verdi.

pelin akil ve anıl altan

pelin akil ve anıl altan

"HANIMDAN FIRÇA YİYORUZ"

Basın mensuplarının "Çocuklara ilginiz çok beğeniliyor" yorumu üzerine Anıl Altan "Bazı babalar mesaj atıyor, ‘Bu kadar ilgi göstermeyin, hanımdan fırça yiyoruz’ yazıyorlar. Biz ailemizle zaman geçirmekten keyif alıyoruz" sözlerini kullanarak herkesi güldürmeyi başardı.

anıl altan ve pelin akil

anıl altan ve pelin akil

YOĞUN GÜNLER BAŞLADI

Akil yoğun bir iş temposuna girdiğini belirterek yeni dizisi hakkında "Ben Bu Cihana Sığmazsam, 20 Eylül’de izleyiciyle buluşacak. Hepsi üst üste geldi, tam da o gün Broadway’de müzikal gösterimiz var" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mars'ta yüksek kaliteli ses kaydedildi!

Aslı Samat kuymak yemeğe gitti! Tadına doymadı...

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Samat kuymak yemeğe gitti! Tadına doymadı...

BİR YORUM YAPIN 0