Brad Pitt genç kalma sırrını açıkladı! “Kendi cildimde çok işe yarıyor gençleştiriyor”

Dünyaca ünlü olan oyuncu Brad Pitt, genç kalma sırrını hayranlarıyla paylaşma kararı aldı. Kozmetik sektörüne adım atan ünlü oyuncu kullandığı ürünlerin kendi cildinde de işe yaradığını açıkladı. Markanın oluştuğu ürünler, Fransa’daki bağ konutunda yetiştirilen üzüm özleri içeriyor.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Brad Pitt, "cinsiyetsiz" bir cilt bakım markası kurduğunu duyurdu. Bakım ürünlerine Fransa'da bulunan bağ evinde yetiştirilen üzüm özleri kullanılıyor. "Kendi cildimde çok işe yarıyor, gençleştiriyor" diyen Pitt'in markasında kullandığı üzümler Miraval Şatosu'nda özel olarak yetiştiriliyor.

Miraval Şatosu davası uzadıkça uzuyor!Angelina Jolie Brad PittİLİŞKİLİ HABERMiraval Şatosu davası uzadıkça uzuyor!Angelina Jolie Brad Pitt'e 250 milyon dolarlık dava açtı

Brad Pitt

Brad Pitt

GWYNETH PALTROW'DAN ESİNLENDİ

Markayı kuran Pitt, bir dönem birlikte olduğu oyuncu Gwyneth Paltrow'dan esinlendiğini söyledi. "Günde iki defa yüzümü yıkamaya Gwyneth alıştırdı" diyen Pitt, "Gwyneth çok sevdiğim bir arkadaşım. Goop'la yaptıklarına bayılıyorum. Bir imparatorluk kurdu. O yaratıcılık içinde hep vardı ve Goop bu özelliğini dışa vurması için çok iyi bir platform oldu." şeklinde konuştu.

Gwyneth Paltrow ve Brad Pitt Yedinin Setinden Fotoğraf

Gwyneth Paltrow ve Brad Pitt Yedinin Setinden Fotoğraf

"BÖYLE BİR ZAHMETE GİRMEZDİM"

Pitt "Her gün başka birilerinin yeni ürünler çıkardığının farkındaydım. Kendi cildimde görünür bir değişim fark etmeseydim böyle bir zahmete hiç girmezdim. Gerçekten büyük bir fark yaratmaya çalışıyoruz" dedi

Brad Pitt

Brad Pitt

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kanser tedavisi olan Gamze Erçel'in kızı Mavi'den yeni görüntü!

Brad Pitt ilk sergisiyle Finlandiya'da! Herkes bunu konuşuyor

İLİŞKİLİ HABER

Brad Pitt ilk sergisiyle Finlandiya'da! Herkes bunu konuşuyor

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0