Rapçi Kanye West'in sosyal medya hesapları engellendi

Son dönemlerde sosyal medyadaki davranışları sebebiyle bir süre sosyal medya hesabı askıya alınan ünlü Rapçi Kanye West'in tekrar Twitter ve Instagram hesapları kapatıldı. Son olarak yahudi karşıtı paylaşımları sebebiyle kilitlendi.

Geçtiğimiz günlerde rapçi Diddy'nin Yahudiler tarafından kontrol edildiğini paylaşan Kanye West'in önce Instagram hesabı donduruldu. Bunun üzerine Twitter'a yönelen West, yaptığı ikinci bir paylaşımın ardından tekrar bloke edildi.

Kamuoyu önüne çıkmama kararı almıştı! Kanye West sosyal medyaya geri döndüİLİŞKİLİ HABERKamuoyu önüne çıkmama kararı almıştı! Kanye West sosyal medyaya geri döndü

BBC'nin haberine göre; Instagram ve Twitter, Kanye West'in paylaşımlarını sildi ve ünlü rapçinin nefret söylemi politikalarını ihlal ettiğini belirtti.

kanye west

kanye west

Kanye West’in İLİŞKİLİ HABERKanye West’in "Beyazların Hayatı Önemlidir" tişörtü tepki çekti!

HESABINA ERİŞİM ENGELLENDİ

Bu gönderinin ardından Instagram hesabı dondurulan Kanye West, daha sonra Twitter'da META kurucusu Mark Zuckerberg'in fotoğrafını paylaştı.

Gönderisine, "Mark, şuna bak. Beni nasıl Instagram'dan atarsın?" notunu düşen West, ardından şunları söyledi:

Bu akşam biraz yorgunum ama uyandığımda Yahudilere "death con 3" seviyesinde yanıt vereceğim. İşin komik tarafı şu ki; benim anti sempatik olmam mümkün değil çünkü siyahlar aslında Yahudi...

"Death con 3" sözünün ulusal güvenlik tehdidinin yoğunluğunu gösteren seviyeleri ifade eden askeri bir terimden esinlenerek yazıldığı düşünülüyor.

West'in bu paylaşımları kısa bir süre sonra silindi ve ünlü Rapçinin hesabına erişimi engellendi.

Merhum Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter'den kötü haber! Annesinin doğum gününde ona kavuştu

İLİŞKİLİ HABER

Merhum Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter'den kötü haber! Annesinin doğum gününde ona kavuştu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0