Ceylan yine imaj değiştirdi! Son haline kimse inanamadı

Sık sık tarzında değişimlere imza atan şarkıcı Ceylan'ın son halini görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü şarkıcının yeni imajı yorum yağmuruna tutuldu.

Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Ceylan, her karesinde bambaşka biri olarak hayranlarının karşısına çıkıyor. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan 48 yaşındaki şarkıcı, son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. 

Ceylan

Ceylan

Instagram'da 500 bine yakın takipçisi bulunan ünlü şarkıcı, sarı platin saçları ve yeşil lensleriyle çekildiği karelerini hayranlarının beğenisine sundu. Yeni tarzıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcının değişimine "'Abla gençlik iksiri mi içtin?'' ve ''Evrimin göbek adı sensin'' şeklinde yorumlar geldi.

Şarkıcı Ceylanın dudak uçuklatan değişimi

Şarkıcı Ceylanın dudak uçuklatan değişimi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tolgahan Sayışman aile tatiline servet ödedi! Yalnızca 6 gün için...

Serdar Ortaç'tan garip evlilik tavsiyeleri: Evlilik akıl hastası işi!

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'tan garip evlilik tavsiyeleri: Evlilik akıl hastası işi!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0