Serdar Ortaç'tan garip evlilik tavsiyeleri: Evlilik akıl hastası işi!

İrlandalı model Chloe Loughnan ile 2014-2019 yılları arasında evli kalan şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün Ataşehir konserinde kendisini dinlemeye gelen sevenlerine evlilik tavsiyeleri verdi. "Evlenmeyin, evlenince her şey çok değişiyor" diyen Ortaç'ın tuhaf açıklamaları magazin gündemine damga vurdu.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Serdar Ortaç, geçtiğimiz gün Ataşehir'de bir mekanda sahne aldı. Birbirinden hit parçalarını seslendirerek hayranlarına müzikal bir şölen yaşatan Ortaç, yaklaşık 2 saat dansçılarıyla sahnenin tozunu attırdı. 

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

"ÇOK PİŞMAN OLDUM"

Hayranlarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmeyen ünlü şarkıcı, evli çiftlere "Ben evliliği beceremedim, siz de beceremeyin istiyorum. Şaka bir yana sevdiklerinize çok sinirlenmeyin, ani kararlar vermeyin sonra çok pişman olursunuz. Örnek var burada; bakın ben çok pişman oldum, evliliğimi yürütemedim" diyerek kendini eleştirdi. "Evlenmeyin, evlenince her şey çok değişiyor" şeklinde sözlerine devam eden Ortaç'ın "Evlilik akıl hastası işi" sözleri herkesi şaşırttı. 

Serdar Ortaçtan evlilik açıklaması

Serdar Ortaçtan evlilik açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gamze Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş maneviyata yöneldi! 'Onsuz geçen her an günah içindeyiz'

Ceylan yine imaj değiştirdi! Son haline kimse inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Ceylan yine imaj değiştirdi! Son haline kimse inanamadı
CZN Burak'ın "Spor hayatım darmadağın" videosu yoğun ilgi gördü!

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'ın "Spor hayatım darmadağın" videosu yoğun ilgi gördü!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

ahiret 1 yıl önce

haklı şu zamanda bayana verilen haklar zaafında evlilik zor iş erkek kadın kadın ise erkek oldu yani aslanı kediye boğdurdular ama islami evlilik taşıyan kişilere sözüm yok allah korkusu var biliyorlar vah o bilmeyenlerin halına dön dünya dön kıyamete kadar dönersin ondan sonrası esaslı ve doğru bir hesaptır bilesiniz

Ömer 1 yıl önce

kendinden küçük kaynanan vardı, akıl hastası kim acaba?

arif abi 1 yıl önce

Çoğu kadın erkekle maddiyat için evlenir oldu. kadın erkeğin haklarını, erkek kadının haklarını korumaz oldu. İnanılmaz derecede ahlaki bir yozlaşma var toplumda. islam toplumu olarak nasıl bu hale geldik hiç mi hiç anlayamıyorum. şoklardayım. kafalarda tek bir şey var: para!

Toplam 1 beğeni

Ömer KARA 1 yıl önce

Asıl akıl hastası olan kişi, Peygamber efendimizin sünneti olan evliliğe akıl hastalığı diyen kişidir.

VATANDAŞ 1 yıl önce

adam doğru demiş ne var ki bunda?