Yıldız Tilbe sahnede üzerini değiştirirken düştü!  Yıldızlarda kayar

Ünü şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki akşam Kuruçeşme'de sevenleriyle buluştu. Tilbe, sahnede kıyafetini giyerken dengesini kaybedip düştü. O anlar Tilbe'yi izlemeye gelen hayranları tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Şarkıları herkesin dilinde olan ve güçlü sesiyle adından söz ettiren Yıldız Tilbe, önceki akşam İstanbul Kuruçeşme'de sahne aldı. Yıldız Tilbe sevilen şarkılarını izleyicilerle beraber seslendirdi. Sahne şovları ve kendine has dansıyla sevenlerine unutulmaz bir konser yaşatan Tilbe, sahnede kıyafetini değiştirmek için harekete geçerken dengesini kaybetmesiyle izleyicilerin yüreklerini ağzına getirdi.

yıldız tilbe

yıldız tilbe

YILDIZ TİLBE'NİN SAHNE TALİHSİZLİĞİ

Sahnede dans ederken üzerini değiştirmeye başlayan Tilbe, dengesini kaybedip düştü. Şans eseri arkasında bulunan koltuğa denk gelen ünlü şarkıcı izleyicilerin yüreklerini hoplattı. Düştüğü koltuktan gülerek kalan Tilbe,  "Allah beni benden korusun valla. İyi ki arkada koltuk varmış. Yoksa kafam yarılmıştı" diyerek konserine kaldığı yerden devam etti. 

Yıldız tilbenin düşmesi

Yıldız tilbenin düşmesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cildi nemlendiren ayva çekirdeği maskesi

Ebru Şancı'nın çocukluk travması herkesi ağlattı: Çöpten çıkarıp yerdik!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şancı'nın çocukluk travması herkesi ağlattı: Çöpten çıkarıp yerdik!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0