Ebru Şancı'nın çocukluk travması herkesi ağlattı: Çöpten çıkarıp yerdik!

Çocuklarının doğum gününde çok masraf yaptığı için eleştirilen Ebru Şancı, böyle büyük organizasyonlar tercih etmesinin altında yatan sebebi ilk kez açıkladı. Çocukluğunda yaşadığı travmayı anlatan Şancı'nın açıklamaları hayranlarını hüzne boğdu.

2015 yılında futbolcu Alparslan Öztürk'le nikah masasına oturan eski manken Ebru Şancı, mutlu evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ceylin, Mila ve Kürşad Fırat adında üç çocuğu olan Şancı, geçtiğimiz gün ikiz kızlarının doğum günü için 'Harley Quinn' temalı bir parti düzenledi. 

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk kızlarıyla beraber

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk kızlarıyla beraber

Doğum gününde çekilen kareleri takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, çok masraf yaptığı için takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Çocuklarının doğum günü için fazlasıyla özen gösteren Şancı, böylesine büyük bir organizasyon yapmasının sebebini ilk kez açıkladı.

Ebru Şancı 2. Sayfa programına konuk oldu

Ebru Şancı 2. Sayfa programına konuk oldu

"PASTALARI ÇÖPTEN YERDİK"

Tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan eski manken, "Bunun hiç kimseye söylemediğim bir sebebi var aslında, doğum günleri bende bir travma. Sebebini Alpaslan bile bilmez" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim kardeşimle çocukluğumuzda hiçbir doğum günümüz mutlu bitmezdi. Rahmetli babam, Allah rahmet eylesin tabi ki ama anneme hep bir zulmü vardı. Bize hiçbir zaman bir fiske vurmuşluğu yoktu ama özel günlerimizde nedense babamın içine şeytan kaçardı. Annemle birbirlerine girerlerdi, evdekiler giderdi, annemi döverdi. Pastalar çöpe atılırdı, biz o pastaları çöpten yerdik. Yani o yüzden doğum günleri bende travma. Ve gücüm yettiği sürece de çocuklarıma yapacağım. Mesela çocukluğumuzdan hiçbir tane doğum günü fotoğrafımız yok"

Ebru Şancıdan doğum günü açıklaması

Ebru Şancıdan doğum günü açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Erkan Petekkaya çocuklar gibi eğlendi!

Demiray Erül son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Demiray Erül son yolculuğuna uğurlandı!
Can Bonomo baba olmayı anlattı! "Ruhum..."

İLİŞKİLİ HABER

Can Bonomo baba olmayı anlattı! "Ruhum..."
Yıldız Tilbe sahnede üzerini değiştirirken düştü!  Yıldızlarda kayar

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe sahnede üzerini değiştirirken düştü! Yıldızlarda kayar

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Alo Engin 1 yıl önce

bizde çocukluğumuzda hiçbir zaman doğum günü kutlamadık,travma olacak ne var sanki,kutlamak Allah'ın emri mi,kutsal bir şeymi,çok saçma bir bahane