Demiray Erül son yolculuğuna uğurlandı!

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Demiray Erül, 84 yaşında hayata gözlerini yumdu. Vefatıyla sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Daha önce Kurtlar Vadisi, Cennet Mahallesi, Doktorlar, Arka Sokaklar ve Çiçek Taksi gibi projelerde rol almış olan usta oyuncu Demiray Erül, ailesine ve sevenlerine veda etti. Bodrum'da toprağa verilen Erül'ün eşi Mevhibe Erül, "Çok güzel bir adamdı. Arkasında güzel izler bıraktı. Acım büyük" ifadelerini kullandı.

BODRUM'DA TOPRAĞA VERİLDİ

rül'ün cenazesi dün Bodrum'da toprağa verildi. 84 yaşındaki oyuncu için Ortakent'te, Kerem Aydınlar Camii'nde ikindi vakti bir tören düzenlendi. Demiray Erül'ün cenazesi, kılınan namazın ardından Ortakent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan oyuncunun cenaze törenine, Erülün ailesi, sevenleri ve bazı oyuncu arkadaşları katıldı.

Demiray Erül 84 yaşında hayatını kaybetti

Demiray Erül 84 yaşında hayatını kaybetti

Billur Kalkavan hayatını kaybetti! Billur KalkavanİLİŞKİLİ HABERBillur Kalkavan hayatını kaybetti! Billur Kalkavan'ın hastalığı neydi?

DEMİRAY ERÜL KİMDİR?

İzmir'de 18 Mayıs 1938'de dünyaya gelen Demiray Erül, sanat yaşamına Şehir Tiyatroları'nda başladı ve uzun süre bu kurumda çeşitli oyunlarda rol aldı.

Dans konusunda yetenekli olan Erül, tiyatro dışında sinema ve dizi filmlerde de oynadı ve aynı zamanda seslendirme yaptı.

Demiray Erül, Şehir Tiyatroları'nda "Bir Kavuk Devrildi", "Othello", "Utanç Duvarı", "Hapşırıklı Kral", "Kelebek Okulu", "Kara Kız", "Köşebaşı", "Kayıp Mektup", "Babanın Gorilleri", "Açgözlüler", "Gelin ile Kaynana", "İkili Oyun", "Haftabaşı", "Utanmazın Defteri", "Bir Kızılderili Efsanesi", "Çil Horoz", "Susuz Yaz", "Hırçın Kız", "Antonius ve Kleopatra", "Gazete-Gazete", "Karaların Memetleri", "Ahududu", "Bir Ata Krallığım", "Buzlar Çözülmeden", "Lüküs Hayat", "Büyük İkramiye", "Yıldızcı Kral İle Akıllı Soytarı" ve "Deli Eder İnsanı Bu Dünya" oyunlarında rol aldı.

En son "Doktorlar" dizisinde Nihat Altındağ karakterini oynayan Erül, "Arka Sokaklar", "Köprü", "Cennet Mahallesi", "Kurtlar Vadisi", "Patron Kim", "Tatlı Hayat", "Çiçek Taksi", "İki Arkadaş", "Böyle mi Olacaktı", "Köşe Kapmaca", "İz Peşinde", "Milyarder" ve "Tarzan Rıfkı"da oyunculuk yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Erkan Petekkaya çocuklar gibi eğlendi!

Ebru Şancı'nın çocukluk travması herkesi ağlattı: Çöpten çıkarıp yerdik!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şancı'nın çocukluk travması herkesi ağlattı: Çöpten çıkarıp yerdik!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0