Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu nasıl ünlü oldu? Özcan Deniz gerçeği...

Yalı Çapkını dizisiyle hızla yükselişe geçen genç oyuncu Afra Saraçoğlu'nun ünlü olma hikayesini duyan herkes şoke oldu. Genç oyuncu, şöhret kapılarını aralamasında Özcan Deniz ve annesinin bağlantısı olduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı. İşte Saraçoğlu'nun keşfedilme hikayesinin detayları...

Yer aldığı "Yalı Çapkını" dizisindeki "Seyran" karakteri ile izleyiciden tam not alan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu konuk olduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında hakkında merak edilenlerini anlattı. Ünlü olma hikayesindeki Özcan Deniz gerçeği izleyenleri şaşırttı.

Afra Saraçoğlu İbrahim Selim ile Bu Gece progamı

Afra Saraçoğlu İbrahim Selim ile Bu Gece progamı

"ANNESİ MESAJ ATMIŞ!"

Genç oyuncu annesinin Özcan Deniz'e mesaj atmasıyla birlikte keşfedildiği söylüyor. Keşfedilme hikayesini büyük bir şans olarak gören Saraçoğlu oyunculuk hikayesinin başlamasını şöyle ifade etti:

Afra Saraçoğlu:

- Özcan Deniz, sosyal medya hesabından Nurgül Yeşilçay ile fotoğrafını paylaşıyor ve 'başladık biz' yazıyor. Bunun üzerine annem mesaj atıyor. Annem Nurgül Abla'nın kızını canlandıracak renkli gözlü bir kız aradıklarını bilmeden atıyor mesajı. Sonra beni arıyorlar işte...

Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçam, Mesutcan Tomay

Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçam, Mesutcan Tomay

"ÇOK BÜYÜK BİR ŞANS!"

Oyunculuk kariyerine 2016 yılında yer aldığı 'İkinci Şans' filmi ile başlayan oyuncu, bu rolü annesinin Afra Saraçoğlu'nu fotoğrafını Özcan Deniz'e göndermesi üzerine rol için deneme çekimine çağrılmasıyla alındığını söyleyerek "Ben bunu çok büyük bir şans olarak değerlendiriyorum." diye ekliyor. Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay'ın başrollerinde olduğu filmde Afra Saraçoğlu Yeşilçay'ın kızı olarak yer alıyor.

Afra Saraçoğlu, Nurgül Yeşilçay İkinci Şans filmi

Afra Saraçoğlu, Nurgül Yeşilçay İkinci Şans filmi

Yalı ÇapkınıİLİŞKİLİ HABERYalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ve Ferit'i Mert Ramazan Demir medyayı salladı!

"BEĞENİLEN OYUNCULAR ARASINDA"

İlk sinema projesinin ardından 2017'de yer aldığı 'Fazilet Hanım ve Kızları' adlı ilk dizisinde, 21 bölüm süren 'Kardeş Çocukları' adlı dizide, 2020 yılında oyuncu kadrosu içinde bulunduğu 'Öğretmen' dizisinde, şu an hala devam eden bir birlikteliği olan Mert Yazcıoğlu ile birlikte yer aldığı 'İyi Oyun' adlı filmde ve son olarak Star TV'de ekranlara gelen 'Yalı Çapkını' dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle büyük beğeni toplayan genç oyuncu hem güzelliği ile hem de mesleğindeki başarısı ile popülerliği koruyan oyunculardan olmayı başarıyor.

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yalı Çapkını dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0