Engin Günaydın'dan itiraf: Reddettiğim için pişmanım

Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop rolüyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Engin Günaydın, kendisine gelen birçok rolü reddettiğini ve bundan dolayı pişmanlık duyduğunu açıkladı.

2005-2009 yılları arasında yayınlandığı döneme damgasını vuran 'Avrupa Yakası'nda' 'Burhan Altıntop' rolüyle yer alan "Engin Günaydın" şöhret basamaklarına tırmanmayı başaran isimlerden oldu. O dönem ile ilgili açıklamalarda bulunan Günaydın, o yıllarda kendisine birçok rol teklifi geldiğini fakat bu rolleri reddettiğini ve bundan dolayı pişmanlık yaşadığını itiraf etti.

Engin Günaydın

Engin Günaydın

Ünlü oyuncu Engin  Günaydın hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı!İLİŞKİLİ HABERÜnlü oyuncu Engin Günaydın hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı!

ENGİN GÜNAYDIN: "PARAYI SEVMEYE BAŞLADIM"

"Ben yaşlandıkça parayı çok sevmeye başladım." diyen oyuncu, katıldığı bir programda "Eskiden hiç öyle duygularım yoktu. Gerçekten hiç sevmezdim. Ben çok iyi paralar kazanabilirdim." "Orada ukalaca hareketler yapıp o paraları reddetmek şimdi çok canımı yakıyor" açıklamalarını yaparak kendisiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. En büyük pişmanlığının kendisine gelen rolleri kabul etmemesi olduğunu söyleyen oyuncu şimdilerde bin pişman.

Engin Günaydın

Engin Günaydın

15 MİLYON TL DEĞERİNDE VİLLA!

İzmir Foça'da 15 milyon TL değerinde bir villası bulunan oyuncu, yıllar öncesinde aldığı villasının yanındaki mülkü de satın alarak ikisini birleştirdi ve bahçesine sonsuzluk havuzu yaptırdı. Bu haberi sosyal medya hesabından "kaç yıldır çalışıyordu en sonunda bitti.. tebrikler #cembayoglu" açıklamasıyla duyuran Günaydın yılın büyük kısmını burada geçiriyor.

Engin Günaydın paylaşımı

Engin Günaydın paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan ve Buse Varol'dan keyifli paylaşım!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0