Usta oyuncu Kemal Sunal'ın rol aldığı 7 ayrı filme tek 1 gömlek gerçeği!

Rol aldığı dizilerdeki karakterleriyle 7'den 70'e herkesin gönlünde taht kuran Yeşilçam'ın usta oyuncusu "Kemal Sunal'ın rol aldığı 7 filmde aynı gömleği giydiği gerçeği ortaya çıktı.

Hepimizin severek izlediği Yeşilçam dünyasının devlerinden olan "Kemal Sunal" gerek samimiyetiyle gerekse doğal oyunculuğuyla hepimizin kalbinde yer edinmiş bir usta sanatçı. Hepimiz onu yüzümüzü güldüren, samimi dizi ve filmleriyle tanıyoruz. Yeşilçam dizilerinden ve filmlerinden kesitler paylaşan "nerdecekildi" adlı instagram sayfasının paylaşımına göre, hepimizin yakından tanıdığı usta oyuncunun oynadığı 7 filmde aynı gömleği giydiği öğrenildi.

nerdecekildi

nerdecekildi

7 AYRI FİLME 1 GÖMLEK

Yer aldığı diziler hala büyük bir keyifle izlenen Kemal Sunal ile ilgili paylaşılan bir detay gündeme geldi. 1979-1989 yılları arasında farklı karakterlerle karşımıza çıkan Kemal Sunal'ın oynadığı 7 ayrı filmde aynı gömleği kullanması büyük takdir toplarken aynı zamanda da duygulandırdı.

Kemal Sunal

Kemal Sunal

İŞTE O GÖMLEKLE ÇEKİLEN FİLMLERDEN KARELER;

UMUDUMUZ ŞABAN

ŞENDUL ŞABAN

DAVACI

ÇARIKLI MİLYONER

YEDİ BELA HÜSNÜ

GÜLEN ADAM

ÜÇ KAĞITÇI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bu kedinin yaptıklarına inanamayacaksınız!

‘Tayt polemiğine' Mehmet Ali Erbil de dahil oldu! ‘Kilolu olan tayt giymesin’

İLİŞKİLİ HABER

‘Tayt polemiğine' Mehmet Ali Erbil de dahil oldu! ‘Kilolu olan tayt giymesin’

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Vcd 1 yıl önce

Adam Bi gömleği yedi filminde giymiş, ama izleyenleri o kadar güldürmüşki millet eğlenmekten gülmekten farketmemiş bile, Senin gibi biri asla gelmeyecek, Allah rahmet eylesin

Serdar kahraman 1 yıl önce

Şimdiki sanatçılar bi giydiğini bir daha giymiyor, müsriflik dizboyu.