Nilgün Belgün'den çarpıcı eleştiri! "Herkesin yüzü birbirine benziyor"

Son yıllarda ünlüler cephesinde artan estetik operasyonları hakkında konuşan oyuncu Nilgün Belgün, "Herkes çok yapay oluyor. Herkesin yüzü birbirine benziyor" dedi.

Önceki akşam Etiler'de kameralara yansıyan oyuncu Nilgün Belgün, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Sahne aldığı oyundan bahseden Belgün, "Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi oyunum devam ediyor. Tek kişilik bir oyun oynuyorum. 10'uncu yılımıza girdik. Bence bu bir başarıdır. İkincisine de hazırlanıyorum. O gösterimin adı; Hayat sen benimsin" şeklinde konuştu.

Nilgün Belgün

Nilgün Belgün

 Nilgün Belgün oyunculuk kariyerini anlattı İLİŞKİLİ HABER Nilgün Belgün oyunculuk kariyerini anlattı "Konservatuar kazanınca babam evi terk etti"

"HERKESİN YÜZÜ BİRBİRİNE BENZİYOR"

Birçok ünlünün geçirdiği estetik operasyonları hakkında konuşan Belgün, "Herkes estetik yaptırabilir. Ben 25 sene önce botoks yaptırdım. O tarihtan beri de böyle duruyorum. Hiçbir zaman aşırı bir şey yaptırmak istemem. Çünkü ben bir oyuncuyum. Mimiklerimi yapmalıyım. Ben oyuncu olan herkese ve olmayan herkese söylüyorum. Yüzünüzle ne kadar çok oynarsanız, o kadar iyi olmuyor. Her şeyin bir dozu var. Herkes çok yapay oluyor. Herkesin yüzü birbirine benziyor" dedi.

Nilgün Belgün herkes birbirine benziyor dedi

Nilgün Belgün herkes birbirine benziyor dedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bahar Kapıda bu hafta Medeniyetler Beşiği Hatay'a konuk oldu!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0