Merve Dizdar'ın yeni projesi belli oldu!

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar, yeni projesi için el sıkıştı. Dizdar, başrollerinde Selahattin Paşalı'nın da bulunduğu 'Ömer' dizisinde 'Emine'yi canlandıracak.

Geçtiğimiz sezon reytinglerin zirvesinde yer alan TRT 1'in unutulmaz dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar, muhteşem bir proje için el sıkıştı. Daha önce 'Kar ve Ayı' yapımıyla Altın Portakal ödülüne layık görülen Dizdar, son olarak Adana'da çekilen Margasus dizisinin çekimlerinde yer almıştı.

Merve Dizdar

Merve Dizdar

Selahattin PaşalıİLİŞKİLİ HABERSelahattin Paşalı'dan bomba proje! 'Shtisel' dizisinin uyarlaması 'Ömer' hazırlıklara başladı

YENİ PROJE İÇİN EL SIKIŞTI!

Masumlar Apartmanı'ndaki sergilediği performansıyla izleyenleri ekranları başına kilitleyen ünlü oyuncu, son zamanlarda aldığı teklifler arasında OGM Pictures'in projesi 'Ömer'de 'Emine' karakterine hayat vermeye karar verdi. Dizdar, 'Shtisel'den uyarlanan 'Ömer' dizisinde zorlu bir rolü üstlenecek.

Merve Dizdarın yeni projesi belli oldu

Merve Dizdarın yeni projesi belli oldu

ZOR BİR KARAKTERİ OYNAYACAK

Onur Güvenatam'ın Star TV için çektiği, senaryosunu Gülizar Irmak'ın yazdığı ve Cem Kırca'nın yöneteceği Ömer dizisinin ekranlara damga vurması bekleniyor. Dizdar, rol arkadaşı Selahattin Paşalı'nın canlandıracağı Müezzin Ömer'in ablası Emine olarak izleyenlerin karşısına çıkacak.

Gençliğinde babası Reşat'ı dinlemeyip Hakan'la evlenen Emine'yi 5 çocuğuyla zorlu günler bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Uraz Kaygılaroğlu'ndan açıklama geldi! Kazada yaralanan oyuncuların son durumu...

Serkan Çayoğlu ve eşi Özge Gürel'den mutluluk pozları...

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Çayoğlu ve eşi Özge Gürel'den mutluluk pozları...
Esaret dizisi oyuncusu Ali Yağız Durmuş kimdir? Kaç yaşında ve Nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Esaret dizisi oyuncusu Ali Yağız Durmuş kimdir? Kaç yaşında ve Nereli?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 4

AloneWolf 1 yıl önce

Alkışlayalım mı? Alkışlamayalım mı?

Sebahattin 1 yıl önce

Ekranda gördüğümde kanalı değiştirme sebebim.

Türkiye 1 yıl önce

Kusura bakmayın ama ben ortada bir sanatçı falan göremiyorum. Çok eril bir durum

E.A 1 yıl önce

Boğazici film festivalin de Terörist sevicilerle birlikte alkış tutanlar arasında bu bayan da vardı.. Terörist sevicileri alkışlayanları izlemeyiz.. Birilerine şirin görûnmek için pastan pay kapmak için şehitlerimizi görmezden gelmeyiz.. Geleni de sevmeyiz.. Tsk dan taraf olmayıpta terörist sevicilerden taraf olanlarin Allah bin belasını versin.. Amiiinnn...