Hande Erçel o soruyu duyunca adeta çileden çıktı! "Yapmayın Allah aşkına"

Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen ekranların sevilen oyuncusu Hande Erçel, geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutladı. Gece sonunda muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu gelen estetik sorularını duyunca adeta çileden çıktı.

Kariyeri boyunca birçok yapımda yer alan ve ekranların sevilen oyuncularından olan Hande Erçel güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakmayı başarıyor. Sosyal medyada da en çok konuşulan oyuncular arasında yer alan oyuncunun özel hayatı da büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla birlikte 29.yaşını kutlayan oyuncu muhabirlerden gelen estetik sorularına sitem etti. Sorunun ardından sinirlerine hakim olamayan oyuncu aracını binerek olduğu yerden ayrıldı.

Hande Erçel

Hande Erçel

O SORU ÇİLEDEN ÇIKARTTI!

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncuları arasında yer alan genç oyuncu Hande Erçel o soruya karşı sinirlerine hakim olamadı. Yeni yaşını arkadaşlarıyla birlikte bir mekanda kutlayan Erçel, mekan çıkışı objektiflere yakalandı. Muhabirlerden gelen sorulara cevap veren oyuncu gelen estetik sorusuyla adeta çileden çıktı.

Hande Erçel estetik sorularına sinirlendi

Hande Erçel estetik sorularına sinirlendi

Hande ErçelİLİŞKİLİ HABERHande Erçel'den o soruya sert yanıt! "Hep aynı soruları soruyorsunuz"

"YAPMAYIN ALLAH AŞKINA..."

Beykoz'daki mekanda doğum günü kutlamasının çıkışında muhabirlerle karşılaşan Erçel, ''Yeni yaşımı kutladık. 29'unca yaşımda sağlık, huzur, mutluluk ve bol bol proje olsun.'' ifadelerini kullanarak mutlu bir açıklama yaptı. Ancak o sırada muhabirlerden gelen ''Hep estetikleriniz söz konusu oluyordu önceki senelerde. Neler yaptırdınız?'' sorusuyla modu düşen genç oyuncu, "Yapmayın Allah aşkına! Bu nasıl saçma soru? Ne güzel sohbet ediyorduk" diyerek öfkelendi ve oradan uzaklaştı.

Hande Erçel öfkelendi

Hande Erçel öfkelendi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bestemsu Özdemir'den şaşırtan estetik iddiası! "Ben oyuncuyum, öyle görünmek istemiyorum..."

Tolgahan Sayışman'dan ilginç itirafı: Almeda'yla çiğköfte yerken anladım!

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'dan ilginç itirafı: Almeda'yla çiğköfte yerken anladım!
Ünlü iş insanı Eray Kapıcıoğlu ölümden döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü iş insanı Eray Kapıcıoğlu ölümden döndü!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Dayı 1 yıl önce

Bu kadın ve buna benzer diğerleri marmaraya rakip olmuş diyolar.