Haluk Levent sahnede zor anlar yaşadı! Elleri cebinde...

Tekirdağ'da sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı Haluk Levent sahnede zor anlar yaşadı. Soğuk havanın azizliğine uğrayan ünlü sanatçı sahnede ısınmak için kendince bir yöntem buldu.

Yaptığı iyilik hareketleri ve dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla tanınan rock müziğin efsane sesi Haluk Levent geçtiğimiz akşam Tekirdağ'da sevenleriyle buluştu. Tekirdağ'da düzenlenmesi planlanan konser, İstanbul'da meydana gelen patlama sebebiyle ertelenmişti. Sahil alanında gerçekleşen konser Haluk Levent sevenleriyle dolup taştı. Herkesi etkileyen dondurucu soğuklar ünlü şarkıcıyı da etkiledi. Sanatçı soğuğa karşı kendince bir yöntem ile konserine devam etti.

Haluk Levent

Haluk Levent

Haluk LeventİLİŞKİLİ HABERHaluk Levent'in Ecrin Meydan paylaşımı herkesi ağlattı!

 KONSERE ELLERİ CEBİNDE DEVAM ETTİ

Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl kutlamaları için Tekirdağ'da konser veren ünlü şarkıcı konser esnasında havanın çok soğuk olduğunu ve havaya uygun giymediği için çok üşüdüğünü dile getirdi. Soğuk havaya karşı kendince önlem almaya çalışan Levent, konsere devam ederken zaman zaman ellerine cebine koydu ve bu şekilde ısınmaya çalıştı.

Haluk Levent konseri sırasında elleri cebinde ısınmaya çalıştı

Haluk Levent konseri sırasında elleri cebinde ısınmaya çalıştı

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR!

54 yaşına giren ünlü şarkıcıya sahnede sürpriz bir kutlama da yapıldı. Sahnede pasta kesilen ve doğum günü kutlanan Levent'e Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak tarafından da hediyeler takdim edildi.

Haluk Levent

Haluk Levent

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mahmut Tuncer'den Petek Dinçöz'e olay yorum!

Kim Milyoner Olmak İster'de böylesi görülmedi! Öyle bir soruda elendi ki...

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'de böylesi görülmedi! Öyle bir soruda elendi ki...
Ünlü iş insanı Eray Kapıcıoğlu ölümden döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü iş insanı Eray Kapıcıoğlu ölümden döndü!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Vcd 1 yıl önce

Haluk leventin nazarı bu olsun...

cihan 1 yıl önce

gönüllerin sanatcısı oraya ısıtıcıyada baska gün cıkabilirdi öylede eller cepte anlamsız olmus