Seren Serengil alay konusu oldu! Demet Akalın'ı ve kendini Photoshop kurbanı yaptı

Birlikte tatile çıktığı Demet Akalın'la çektikleri fotoğrafa Photoshop yapan ve tanınmaz hale gelen Seren Serengil alay konusu oldu.

Fotoğraflarına Photoshop ve filtre uygulamayı hiçbir zaman ihmal etmeyen ve sık sık bu yüzden gündeme gelen Seren Seregil, yakın arkadaşı Demet Akalın ile Los Angeles tatiline çıktı. Beraber bol bol fotoğraf çekilen ve tatilinden çektiği kareleri sosyal medyadan takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmeyen Serengil, yaptığı Photoshop'la magazin gündemine oturdu. Kendini ve yakın dostu Akalın'ı tanınmaz hale getiren sunucu alay konusu oldu.

demet akalın ve seren serengil tatile çıktı

demet akalın ve seren serengil tatile çıktı

FİLTERİYİ FAZLA KAÇIRINCA TANINMAZ HALE GELDİLER

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Herkes biraz rahat etsin... Okan (Kurt) ve Tohma'yı (Mustafa Rahman) baş başa bıraktık biz gidiyoruz. Los Angeles sonra da Las Vegas. Sonra belli olmaz" diyerek tatile çıktıklarını duyuran Seren Serengil, uçakta yakın dostu Akalın'la çektiği fotoğraf karesini paylaştı. Photoshop'u ve filtreyi fazla kullanan oyuncu kendilerini tanınmaz hale getirince sosyal medyanın diline düştü.

Demet akalın ve seren serengil photoshop kurbanı oldu

Demet akalın ve seren serengil photoshop kurbanı oldu

HIZINI ALAMAYINCA ELİNİ SİLDİ

Yaptığı aktiviteleri sık sık paylaşan sunucu, mağazada gezerken çektirdiği bir pozu da takipçilerini beğenisine sundu. Gözden kaçmayan detay ise takipçileri tarafından görüldü. Fotoğraf üzerinde oynama yapan Serengil dozunu alamayınca fotoğraf karesinden elini sildi.

Seren Serengilin photoshop ile imtihanı

Seren Serengilin photoshop ile imtihanı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Murat Tolga Şen'den oyuncu itirafı! "Keşke oyuncu olmasalardı..."

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0