Tarkan'ın sahneyi neden terk ettiği belli oldu! 9 milyon lira da yetmemiş

Yılbaşında Kıbrıs'ta konser veren Tarkan, sahneyi terk ederek hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Yılbaşı konserinden 9 milyon TL kazanan Tarkan'ın "Yeni yıla ailemle gireceğim." diyerek gittiği iddia edilmişti. Son gelişmelere göre şarkıcının sahneyi neden terk ettiği ortaya çıktı. 9 milyon lira da yetmemiş.

Yılbaşında konser veren şarkıcılar arasında en fazla parayı kazanan Tarkan, sahnede beklenmedik bir harekete imza atmıştı. Tarkan sahneyi terk ederek hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Tarkan'ın sahneyi neden erken terk ettiği merak edilirken tüm gerçekler gün yüzüne çıktı. Yeni yıla girmeye son 15 dakika kala sahneyi terk eden şarkıcının 10'dan geriye saymak için dudak uçuklatan bir rakam istediği ortaya çıktı.

Tarkan geri sayım için 3 milyon lira daha istedi

Tarkan geri sayım için 3 milyon lira daha istedi

10 SANİYE İÇİN 3 MİLYON LİRA İSTEDİ

2. Sayfa'nın haberine göre; Tarkan'ın anlaşmasının saat 22.15 - 23.45 arası olduğu belirtildi. Otel'in 2023 geri sayımını seyircilerle birlikte yapmasını istemesi üzerine Tarkan'ın 3 milyon lira daha istediği öne sürüldü.

Tarkan

Tarkan

NE OLMUŞTU?

Poor News sayfasında yer alan iddiaya göre, 2023'e girmeye 10 dakika kala Tarkan'ın "Yeni yıla ailemle gireceğim." diyerek sahneyi terk ettiği ileri sürüldü. 2023'ün ilk skandal tavrıyla şoke olan bin beş yüz kişi konser alanında adeta ikiye bölündü. Bazı kullanıcılar "Hiç profesyonel değil." yorumlarında bulundu.

Öte yandan yeni yıla Tarkan'ı dinleyerek girmek isteyenlerin konser için 90 bin lira ödediği iddiası sosyal medyayı çalkaladı.

Tarkan sahneyi terk etti

Tarkan sahneyi terk etti

KONSERE GİDENLER İKİYE BÖLÜNDÜ

İddiaların ardından alanda bulunan bir izleyici sosyal medyadan, "İyi yıllar diyerek yarım saat önce sahneden indi. Herkes şok oldu." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ronaldo'nun elinde taşıdığı servet gündem oldu! 

Zeynep Bastık kazadan haftalar sonra son durumunu anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Bastık kazadan haftalar sonra son durumunu anlattı!

BİR YORUM YAPIN 30

İsmail72 1 yıl önce

Türkiye’de değeri 5 para etmaz insanlara gereğinden çok fazla değer verilmesini anlayamıyorum

Bursalı 1 yıl önce

bunu şımartanlara ohhhhhhhhhh olsun , uyanırlar herhalde artık millet aç aç diye bağıran bu halis saflar.

zorbey 1 yıl önce

bu fetöcü teröristdir,taptigida paradir söhret ündür,bu frankfurtta oyun makinelerinin hirsiziydi 85,90 aralarinda,fetö adam etti bunu,hakan gibi enes gibi.

DEMİRCİ 1 yıl önce

Kemalist laik cumhuriyetcilerin yeni ilahı onları yarı yoldamı bırakmış.Vahhh vahhh ne üzüldüm bilemezsiniz.Belki olmayan aklınıza işemeye gitmiştir...

Son Kral 1 yıl önce

Aferin oğlum Tarkan! Bir konser için bu kadar para verilir mi diyeceğim ama bana kızacaklar o zaman diyorum ki böylesileri soyup çarşı pazarda donsuz gezdireceksin.

Yorumların Tümünü Okuyun