Zeynep Bastık kazadan haftalar sonra son durumunu anlattı!

Geçtiğimiz hafta evinin merdiveninden düşerek omurgasını kıran ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, haftalar sonra son durumu hakkında bilgi verdi. İşte ünlü şarkıcının son durumu...

Sevilen şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz hafta evinde geçirdiği talihsiz kaza sonucunda merdivenlerden düşerek omurga kemiklerinin ikisini kırmıştı. Geçirdiği bu talihsiz kaza sonucunda konserlerine ara vermek zorunda kalan ve büyük zarar uğrayan ünlü şarkıcı, kazadan haftalar sonra son durumu hakkında konuştu.

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık omurgasını kırmıştı! 3 haftada 3 milyon kaybeden şarkıcı kötü haberi verdi...İLİŞKİLİ HABERZeynep Bastık omurgasını kırmıştı! 3 haftada 3 milyon kaybeden şarkıcı kötü haberi verdi...

"2022 SON ŞAKASINI YAPTI"

Geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Berkay Şahin'in doğum gününü kutlamak için dışarı çıkan Bastık, doğum günü organizasyonu çıkışında objektiflere takıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Çok iyiyim, toparladım arkadaşlar. 2022 son şakasını yaptı ama talihsiz bir şaka oldu bu. Bir tedavi söz konusu değil şu anda çünkü hassas bir bölge olduğu için alçı ya da başka bir şey uygulanamıyor. Zamanla geçecek bir durum ve korseyi çıkardım. 21 Ocak'ta Bakü'de konserim var, o güne kadar dinleneceğim. Berkay'ın doğum günüydü bugün, onu kutladık ve güzel bir gece oldu." ifadelerini kullanarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yonca Evcimik güneşi gördü, Ocak ayında denize girdi!

Tarkan'ın sahneyi neden terk ettiği belli oldu! 9 milyon lira da yetmemiş

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'ın sahneyi neden terk ettiği belli oldu! 9 milyon lira da yetmemiş

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0