Özge Ulusoy'un babasına çarparak ölümüne neden olan sanığın cezası belli oldu!

Ankara'da geçirdiği trafik kazasında babası Haydar Ulusoy'u kaybeden ünlü model Özge Ulusoy kaza ile ilgili süreci sıkı sıkıya takip ettiğini her fırsatta dile getiriyordu. Ulusoy babasının ölümünün ardından takipçisi olduğu hukuk mücadelesini kazanmıştı. Babasına çarpan kadının alacağı ceza belli oldu.

Babası emekli Albay Haydar Ulusoy'u Ankara'da karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucunda kaybeden ünlü model Özge Ulusoy, çıktığı bir ana haber bülteninde süreci yakından takip ettiğini ve olayın kaza değil cinayet olduğunu ileri sürmüştü. Babasını kaybetmenin acısıyla savaşan ünlü model son olarak yaptığı paylaşımla tehdit edildiğini söyleyerek isyan etmişti. Babasının ölümüyle ilgili dava sürecinin yakın takipçisi olduğu her fırsatta dile getiren Ulusoy, hukuk mücadelesinin galibi olmuştu. 

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy

Özge UlusoyİLİŞKİLİ HABERÖzge Ulusoy'dan "Vicdansızlar" tepkisi! Babasının cenazesindeki görüntüsü hakkında...

CEZASI BELLİ OLDU

Özge Ulusoy'un babası avukat Haydar Ulusoy'a çarparak ölümüne neden olan ve tutuksuz yargılanan Elif Nasır'ın taksirle ölüme neden olma suçundan iyi hal ile 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. Mahkeme, sanık Elif Nasır hakkında "taksirle ölüme neden olma" suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasına hükmetti. Sonrasında takdiri indirim uygulanarak cezası 3 yıl 9 aya indirilen Nasır'ın ehliyetine 2 yıl süreyle de el konuldu.

Özge Ulusoyun babasına çarpan sanığın cezası belli oldu

Özge Ulusoyun babasına çarpan sanığın cezası belli oldu

NE OLMUŞTU?

SÜRÜCÜ KUSURLU ÇIKMIŞTI

Babasının ölümünün ardından "O sürücü babama yaya yolunda çarptı. Üstelik 100 kilometre hızla… Kaza yerinde fren izi bile yoktu. O sürücünün peşini bırakmayacağım" diyen Özge Ulusoy, Cuma günü görülen duruşmada hukuk mücadelesinin ilk aşamasının galibi olmuştu. Kazayla ilgili görülen duruşmada, toplanan delillerden sonra bilirkişi raporu mahkemeye sunularak Haydar Ulusoy'un kusursuz, çarpan sürücünün ise asli kusurlu olduğu ortaya çıkmıştı. "Babam için adalet" diyen Ulusoy, bundan sonraki süreçte de babasına çarpan sürücünün hak ettiği cezayı alması için elinden gelen her şeyi yapacağını söylemişti.

Özge Ulusoy hukuk sürecini kazandı

Özge Ulusoy hukuk sürecini kazandı

KAZAYLA İLGİLİ KORKUNÇ BİR DETAY AÇIKLAMIŞTI!

Olayın bir kaza değil cinayet olduğunu her fırsatta dile getiren Ulusoy, sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz ay yaptığı paylaşımda "Babam hayatı boyunca kurallara riayet eden biriydi. Askerde havacı, füzeci albay rütbesi vardı ve ömrü boyunca askeri hakimlik yaptı ve kendisi hak, hukuk, adalet için ülkesi ve milleti için bir ömür çalıştı ve savaştı. 4 Aralık Pazar günü saat 14:05 sıralarında bir jip babama yaya geçidindeyken çarpıp onu öldürdü. Babam yaya geçidinden geçerken bu jip 100 Km'den daha yüksek bir hızla ona vurdu. Üzüntümüz tarifsiz ve çok büyük. Maalesef üzüntümüzü daha da derinleştiren detaylar var! Bu detaylardan biri de çarpan aracın frene bile basmamış olması! Bunu tekrar edeceğim! Araç frene bile basmamış. Fren izi yok! Bu korkunç bir olay, düşündükçe kanım donuyor. Frene basmamak ne demek?" ifadelerini kullanarak kazayla ilgili korkunç detayı açıklamıştı.

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy

"TEHDİT MESAJLARI ALIYORUM"

Sosyal medya hesabından babasının ölümüyle ilgili detayları sık sık paylaşan ve süreci yakından takip ettiğini söyleyen Ulusoy bu sefer yaptığı paylaşımla tehdit edildiğini söyleyerek isyan etmişti. Ulusoy kendisine gelen "Vicdansız sensin. Ukala ne haddine senin herkese iftira atmak. Ben Elif'in dayısıyım. Haddini bil artık. Bilmezsen ben sana bildiririm hadsiz seni" mesajlarını sosyal medya hesabından "Bak sen bir de bana haddimi bildirecekmiş. Babamı öldürüp türlü yalanlar söylemişsiniz. Ben gerçeği söyleyip babamın hakkını arayıp adalet isteyince bir de tehdit ediyorsunuz? Sen kimsin ha kimsin? Allah'ım sen bizleri koru bu insanlardan korkunç! Hala şoku ve korkuyu atamıyorum üzerimden. Tehdit etmek nedir ya?" ifadelerini kullanarak paylaşmıştı.

Özge Ulusoy tehdit mesajları

Özge Ulusoy tehdit mesajları

Özge Ulusoy tehdit mesajları

Özge Ulusoy tehdit mesajları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'ün o konuşması yürek yaktı! Doğum gününde milyonlar ağladı

Sette fenalaşan ve 3.kez koronavirüse yakalanan Kıvanç Tatlıtuğ'dan ilk açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Sette fenalaşan ve 3.kez koronavirüse yakalanan Kıvanç Tatlıtuğ'dan ilk açıklama!
50 yaşındaki Songül Karlı’dan dikkat çeken paylaşım: "Ablası sandım"

İLİŞKİLİ HABER

50 yaşındaki Songül Karlı’dan dikkat çeken paylaşım: "Ablası sandım"

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

mehmet KIŞLAR 1 yıl önce

Bu yaya geçidi meselesine bir çözüm bulunması lazım. Hiç bir araç durmuyor üstüne üstüne geliyor. Denetim artırılıp yaya geçidine çözüm bulunmalı yada ceza uygulamaya konulmalı yoksa daha çoook kişinin canı yanacak. yazık ya yaya geçidinde çarpan aracın şoförüne ömür boyu ehliyet alamama cezası verilmelir.