Kraliyet Ailesinde gelin kaynana polemiği: Camilla Kate Middleton'dan nefret ediyor!

İngiliz Kraliyet Ailesinin asi üyesi Prens Harry, geçtiğimiz günlerde yayımladığı 'Spare' isimli kitabında üvey annesi Konsort Kraliçe Camilla ve Kate Middleton arasındaki gerilimi kaleme aldı. Camilla'nın Kate Middleton'dan nefret ettiğini dile getiren Prens, üvey annesinin Kate'in ailesine hizmetçi muamelesi yaptığını iddia etti.

Son dönemlerde yaşadıkları skandal olaylarla gündemden düşmeyen İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sırları Prens Harry'nin 10 Ocak'ta yayımladığı 'Spare' kitabıyla bir bir ortaya çıkmaya başladı. Ailenin tüm üyelerinin bilinmeyenlerini kaleme alan Harry, ilk olarak abisi ve babasını hedef alsa da en büyük nefretini üvey annesi Camilla'ya kustu.

Prens Harry

Prens Harry

Prens'in kitabında yer alan bir bilgiye göre; Camilla, tahtın bir numaralı varisi Prens William'ın eşi Kate Middleton'la yıllardır büyük bir rekabetin içinde. Buna göre Camilla, Kate'in ailesi Kensington Sarayı'nın ziyaret ettiklerinde içeri servis kapısından yani saray hizmetlilerinin kullandığı kapıdan gidip çıkmalarını gerektiren bir kural oluşturdu ve bu şekilde gelinini aşağılamaya çalıştı. Saray içinde bir kaynak, bu konu hakkında Camilla'nın bu şekilde davranmaktan zevk aldığını ve Kate'in hayatını kabusa çevirmek istediğini dile getirdi. 

Kate Middleton ve Camilla

Kate Middleton ve Camilla

Öte yandan aynı kaynak, Camilla'nın kendi çocukları Laura ve Tom'un 'Britanya kraliçesinin soyuna yakışır şekilde' şövalyelik veya başka unvanlar almasını istediğini ve Kral III. Charles'a baskı yaptığını da ileri sürdü. 

Kate Middleton ve İngiltere Kraliçesi Camilla

Kate Middleton ve İngiltere Kraliçesi Camilla

İddialara göre; Camilla'nın Kate'den bu kadar nefret etmesinin asıl sebebinin ise Prenses Diana'nın ölümünden sonra Camilla hiçbir zaman 'Galler Prensesi' unvanına sahip olamamıştı. Ancak Kraliçe II. Elizabeth'in ölümüyle 25 yıl sonra ilk kez bu unvan Kate Middleton tarafından kullanılmaya başlandı. 

İngiltere Kraliçesi Camilla

İngiltere Kraliçesi Camilla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bircan Bali Hafsanur Sancaktutan'ın cevabına karşılık verdi! Bali'ye tepkiler çığ gibi büyüdü...

Kral III. Charles'ın Prens Harry'den ödü kopuyor! Taht elden gitmesin diye suskunluğa büründü

İLİŞKİLİ HABER

Kral III. Charles'ın Prens Harry'den ödü kopuyor! Taht elden gitmesin diye suskunluğa büründü
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0