Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın kızı Lalin sosyal medyayı salladı! Bakın kime benziyor...

Mutluluklarıyla örnek gösterilen çiftler arasında yer alan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun 3 yaşındaki kızları Lalin ortaya çıktı. Lalin'in, anne ve babasına benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinin 3 yaşındaki kızı Lalin'in yüzü ilk kez bu kadar net görüntülendi. Kameralardan uzak tutmaya çalışan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızı sosyal medyayı da salladı.

Son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Sinem Kobal bu kez kızı Lalin ile aylar sonra görüntülendi. 

Eşinin "4'üncü buluşmamızda aşık oldum. Aşka inanlardanım. Aşk evliliği yaptım" sözleri hatırlatılan Sinem Kobal, "Lalin'in yanında konuşmak istemiyorum. Başka bir zaman ne kadar isterseniz konuşuruz" diyerek, soruları kibarca geri çevirdi. 

Minik Lalin'i gören sosyal medya kullanıcıları "Lalin babasının kopyası" yorumları yaptı.

Lalin ne demek, Lalin isminin anlamı nedir ve Lalin ismi KuranİLİŞKİLİ HABERLalin ne demek, Lalin isminin anlamı nedir ve Lalin ismi Kuran'da geçiyor mu?

LALİN BEBEK SİZCE KİME BENZİYOR?

Bolulu Mehmet Yalçınkaya oğluyla karşılıklı göbek attı! Herkes şaştı kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Bolulu Mehmet Yalçınkaya oğluyla karşılıklı göbek attı! Herkes şaştı kaldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0