Mahir Günşıray'dan Şahmaran'a sitem dolu sözler! "3 kişilik dizi yapmışsınız, bravo!"

Son dönemi popüler yapımları arasında gösterilen dizi Şahmaran'ın kadrosunda yer alan usta oyuncu Mahir Günşıray, diziye sitem etti. Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz'in ön plana çıkarılmasına tepki gösteren usta oyuncu tepkisini sosyal medyadan gösterdi.

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz'in yer aldığı, dijital platformda yayınlanan dizi Şahmaran'a, dizinin oyuncularından Mahir Günşıray'dan sitem dolu sözler geldi. Yayınlandığı ilk günden beri sık sık gündemde yer alan dizinin sosyal medya hesabından yalnızca başrol oyuncularından bahsedilmesine sinirlenen usta oyuncu Mahir Günşıray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini gösterdi.

Mahir Günşıray

Mahir Günşıray

Serenay Sarıkaya paylaştı! Telefon kılıfındaki o detay sosyal medyayı çalkaladı! Sizin hasta...İLİŞKİLİ HABERSerenay Sarıkaya paylaştı! Telefon kılıfındaki o detay sosyal medyayı çalkaladı! Sizin hasta...

"3 KİŞİLİK DİZİ YAPMIŞSINIZ, BRAVO!"

Netflix Türkiye hesabının "Şahsu, Maran ve Cihan... Sabaha kadar dinleyeceklerim sıralı tam liste" notuyla Serenay SarıkayaBurak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in fotoğraflarını paylaşmasına tepki gösteren Günşıray, "Bravo! 3 kişilik dizi yapmışsınız! Tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim" yorumunu yaptı. Usta oyuncunun bu yorumu sosyal medyada gündem oldu.

Mahir Günşıray Şahmarana tepki gösterdi

Mahir Günşıray Şahmarana tepki gösterdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı'dan kızına duygusal mesaj!

Ünlü oyuncu Adrian Grenier TRT yapımı için Türkiye'de! Küresel iklim değişikliğini anlatacak

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Adrian Grenier TRT yapımı için Türkiye'de! Küresel iklim değişikliğini anlatacak
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0