Yağmur Ünal cephesinden müjdeli haber! Türkan Şoray kayınvalide olmaya hazırlanıyor

Türkan Şoray ile Cihan Ünal'ın kızları olan Yağmur Ünal cephesinden müjdeli haber geldi. Magazin haberlerinde yer alan bilgiye göre Ünal, bir süredir birlikte olduğu iş insanı İzi Hekimoğlu ile evlenme yoluna girdiği söyleniyor. Türkan Şoray'da kayınvalide olmaya hazırlanıyor.

Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden olan Türkan Şoray kayınvalide olmaya hazırlanıyor. Kızı Yağmur Ünal iş insanı İzi Hekimoğlu ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Takvim'de yer alan habere göre; Ünal, gözlerden uzak yaşadığı birlikteliğinin yakın zamanda evlilikle taçlandırmayı planlıyor.

Türkan Şoray

Türkan Şoray

EVLENMESİ İÇİN KIZINA BASKI

37 yaşındaki güzel isim hakkında yer alan iddialara göre; Kızı Yağmur'un mürüvvetini dört gözle görmek isteyen Şoray, kızına evlenmesi için baskı yaptığı söyleniyor. Gözlerden uzak birliktelik yaşayan Yağmur Ünal ve iş insanı İzi Hekimoğlu, Bodrum'da aile dostlarıyla, sade bir tören eşliğinde dünya evine gireceği ileri sürülüyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Barış Manço'nun 28 yıl önce 2023 yılıyla ilgili söylediği sözler yıllar sonra ortaya çıktı!

Profesyonel güreşçi Hulk Hogan bacaklarını hissetmiyor! Kurt Angle çarpıcı ifadelerde bulundu

İLİŞKİLİ HABER

Profesyonel güreşçi Hulk Hogan bacaklarını hissetmiyor! Kurt Angle çarpıcı ifadelerde bulundu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0