Profesyonel güreşçi Hulk Hogan bacaklarını hissetmiyor! Kurt Angle çarpıcı ifadelerde bulundu

Emekli bir profesyonel güreşçi olan Kurt Angle, geçtiğimizi günlerde güreş kariyerinin en ünlü isimlerinden biri olan Hulk Hogan hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu. Bacaklarını hissetmediğini söyleyen Angle, sağlık durumunun 'oldukça ciddi' olduğunu ortaya koydu.

Dünya çapında en çok tanınan güreşçilerden biri olan Hulk Hogan, 80'lerin en tanınan isimlerinden biriydi. Son dönemlerde sağlık sorunlarıyla uğraştığı bilinen Hogan'ın son durumu hakkında meslek taşı Kurt Angel açıklamada bulundu. Hogan'ın tekrardan sırt ameliyatı olduğunu duyuran Angel hayranlarına üzen haberi verdi.

Kurt Angel, Hulk Hogan

Kurt Angel, Hulk Hogan "Bastonla yürümek zorunda"

YÜRÜMEK İÇİN BASTON KULLANIYOR

WWE şampiyonu Hulk Hogan'ın geçirdiği sırt ameliyatından sonra vücudunun alt kısımlarını hissetmediği söylendi. Koltuk değnekleri ile hayatını idame ettiği söylenen 69 yaşındaki Hogan hakkında yakın arkadaşı Kurt Angel ise şu sözleri söyledi: "Sırt ağrısı olduğu için bastonu kullandığını sanıyordum. Hiçbir ağrısı yok. Hiçbir şeyi yok. Hiçbir şey hissedemiyor. Yani artık bacaklarını hissedemiyor. Yani bastonla yürümek zorunda ki bu oldukça ciddi bir durum. Hogan için gerçekten üzülüyorum."

Hulk Hogan

Hulk Hogan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Survivor'da gergin dolu anlar! Sunucu Murat Ceylan kendisine atılan objeye tepki gösterdi

Yağmur Ünal cephesinden müjdeli haber! Türkan Şoray kayınvalide olmaya hazırlanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur Ünal cephesinden müjdeli haber! Türkan Şoray kayınvalide olmaya hazırlanıyor
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0