Düğününde kilolarca altın takılmıştı! Aylin Coşkun: Takı töreni bana varoş geliyor

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, düğünlerde takı töreni olması hakkında Evrim Akın'a konuştu. Düğününde kilolarca altın takılan Coşkun, "Takı töreni bana varoş geliyor" deyince sosyal medyada eleştirilerin odak noktası haline geldi.

2019 yılında uzun yıllardır hayatında olan Volkan Arslan ile nikah masasına oturan şarkıcı Aylin Coşkun, bir süredir gördüğü tüp bebek tedavisi nedeniyle sahnelerden uzak kaldı. Bebek hasretiyle yanıp tutuşan ünlü şarkıcı, uzun bir aranın ardından geçtiğimiz gün Evrim Akın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Aylin Coşkun

Aylin Coşkun

Hem özel hayatı hem de kariyeri hakkında konuşan Coşkun'un 'takı töreni' hakkında sarf ettiği sözler olay oldu. 4 yıl önceki düğününde kilolarca altın takılan ve yürümekte zorlanan ünlü şarkıcı, daha önce yaklaşık 5 milyon TL'ye yakın altın takıldığını ifade etmişti. Takı törenlerinden hoşlanmadığını söyleyen Coşkun, "Takı töreni bana çok varoş geliyor. Öyle bir tip değilim... 'Takmayın' diye küfür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Aylin Coşkun altın açıklaması

Aylin Coşkun altın açıklaması

Kendi altınlarını sakladığını ifade eden ünlü şarkıcının "Takılarla rahat 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama çok var orada. İki taraf da ortaya bir ev parası bıraktı. Şu an o takılar bankada, harcamayı düşünmüyorum. Ben eşimden her bir yıl için 1 külçe altın istedim, 10 yılla anlaştık" açıklamalarının ardından sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. 44 yaşındaki yıldıza hayranları "Hafıza kaybı var herhalde kendi düğününü unutuyor", "İstemem yan cebime koy resmen" ve "Altınlardan yürüyemiyorken varoş değildi şimdi mi varoş?" yorumlarında bulundu.

Aylin Coşkun ve eşi

Aylin Coşkun ve eşi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı! Önce minibüs çarptı sonrası facia...

Merve Boluğur'un eski eşleri pişti oldu! Birbirlerini görünce bakın ne yaptılar

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur'un eski eşleri pişti oldu! Birbirlerini görünce bakın ne yaptılar
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0