Ay Yapım patronu Kerem Çatay'dan deprem bölgesine yardım! Setlerini durdurarak...

Ay yapım patronu Kerem Çatay, faaliyette olan setlerini durdurarak deprem bölgesine karavan, jeneratör ve ışık malzemeleri yardımı gönderiyor.

Türkiye'yi etkileyen deprem sonrasında millet olarak mücadele verilmeye devam ediliyor. Sanat dünyasından da destek deprem bölgesine destek geliyor. Destek verenlerden biride Türkiye'nin en çok reyting alan ve birçok dizinin yapımcı şirketi Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay oldu.

Kerem Çatay

Kerem Çatay

FAALİYETTE OLAN SETLERİ DURDURDU

Türkiye'nin en çok bilinen yapım şirketlerinden biri olan Ay Yapım, deprem bölgelerine yardım elini uzatıyor. Ay Yapım'ın patronu iş insanı Kerem Çatay, faaliyette olan setlerini durdurma kararı aldı. Tatil ettiği dizi setlerindeki tüm karavan, jeneratör ve ışık gibi ekipmanları deprem bölgesine yollayacağını açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Oyuncu Sinan Albayrak veryansın etti! "Acılar üzerinden siyaset yapanlar midemi bulandırıyor"​

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0