Gökhan Töre ve eşi Buket Töre gururlandıran hareket! Koruyucu aile olacaklar

Deprem nedeniyle birçok bebek ve çocuk ebeveynsiz kalırken Adana Demirspor forması giyen Gökhan Töre ve eşi Buket Töre, koruyucu aile olmak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuruda bulundu.

İlki 7,7, ikincisi 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle 10 ilde büyük kayıplar meydana gelirken birçok bebek ve çocuk ebeveynsiz kaldı. Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli deprem faciasının ardından tecrübeli futbolcu Gökhan Töre ve eşi Buket Töre koruyucu aile olabilmek için başvuru yaptı.

Bir çocuk sahibi olan Adana Demirsporlu futbolcu Gökhan Töre de eşi Buket Töre açıklama yaptı. 

Buket Töre, açıklamasında, "Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası 95 binden fazla aile, son 2 günde, depremzede çocuklara koruyucu aile olmak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuruda bulunulmuş. Biz nasıl güzel bir ülkeyiz... Eşim Gökhan Töre ile birlikte başvurumuzu yaptık. Biz birlikte güçlüyüz. O güzel yavruyu yuvamıza dört gözle bekliyoruz" dedi.

İbrahim Çelikkol'un 1999 Depremi'ne yakalandığı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Çelikkol'un 1999 Depremi'ne yakalandığı ortaya çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0