Taha Duymaz'ın ablasından acı paylaşım!

Enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Abla Semiha Duymaz, kucağında kardeşinin eşyaları ile çekilen fotoğrafı Instagram'da paylaştı, "Dilerim Allah'tan bu acıyı kimseye yaşatmasın" dedi.

Taha Duymaz, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kaldı. Duymaz için süren umutlu bekleyiş dün yerini acıya bıraktı. Kardeşi ile birlikte halasının evine ziyarete giden ve deprem sonrası yıkılan binada enkaz altına kalan Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Abla Semiha Duymaz, kucağında kardeşinin eşyaları ile çekilen fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında? Taha Duymaz nereli, nerede yaşıyor?İLİŞKİLİ HABERTaha Duymaz kimdir, kaç yaşında? Taha Duymaz nereli, nerede yaşıyor?

Semiha Duymaz "Dilerim Allah'tan bu acıyı kimseye yaşatmasın" dedi.

Depremde vefat eden fenomen Taha Duymaz son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Depremde vefat eden fenomen Taha Duymaz son yolculuğuna uğurlandı!
Taha Duymaz'a ünlü isimlerden acı veda! Uğradığın zorbalıklar için...

İLİŞKİLİ HABER

Taha Duymaz'a ünlü isimlerden acı veda! Uğradığın zorbalıklar için...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0